Newsroom

Newsroom

Ανεξάρτητη αυτοσχεδιαστική μουσική στη σκηνή του "Εμπρός"

Το Σάββατο 12 Απριλίου, δέκα νέοι μουσικοί της ανεξάρτητης αυτοσχεδιαστικής μουσικής θα εμφανιστούν στην σκηνή του αυτό-διαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός (Ρήγα…

empros 1

Το Σάββατο 12 Απριλίου, δέκα νέοι μουσικοί της ανεξάρτητης αυτοσχεδιαστικής μουσικής θα εμφανιστούν στην σκηνή του αυτό-διαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός (Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα).

Ο Πάνος Αλεξιάδης και ο Γιώργος Αξιώτης (turbo teeth) θα πραγματοποιήσουν μία από κοινού εμφάνιση, χρησιμοποιώντας modular synthesizers και electronics. Ο Πάνος Αλεξιάδης είναι γνωστός και με το synth πρότζεκτ του Lunar Miasma (2008-2012), ενώ ο Γιώργος Αξιώτης είναι μέλος των Balinese Beast, Holefold, Free Piece of Tape και Bruised Lee.

Οι Acte Vide, τo ηλεκτροακουστικό ντούο της Δανάης Στεφάνου και του Γιάννη Κοτσώνη (aka Sister Overdrive), δραστηριοποιείται στον αυτοσχεδιαστικό χώρο, χρησιμοποιώντας συνήθως πιάνο, laptop, και αντικείμενα.

http://acte-vide.blogspot.gr/

Ο No god ritual (Τίμος Αλεξανδρόπουλος) και ο Άκης Σίνος δραστηριοποιούνται στο χώρο της πειραματικής μουσικής και της ηλεκτρονικής σύνθεσης.  Και οι δύο είναι μέλη της ομάδας Romvos. https://soundcloud.com/nogodritual

http://romvos.org/

Ο ΚΤC (Βύρων Χριστοδούλου), χρησιμοποιεί αλγόριθμους που αντλούν πληροφορίες από προσομοιωτές φυσικών φαινομένων όπως L-Systems, particle collisions και άλλα. Το 2010 ίδρυσε τη Φελτ (FELT), μία κολεκτίβα που σκοπό έχει να ερευνήσει περαιτέρω τα όρια της computer art.

http://www.feltcollective.com

Οι Mob είναι ένα νέο μουσικό σχήμα που κινείται στα πλαίσια του θορύβου και του harsh noise, χρησιμοποιώντας αναλογικά μέσα και pedals.

http://mob-hnw.bandcamp.com/

O Φ.Ουσίες είναι μέλος του μουσικού label moremars team. Χρησιμοποιεί λούπες, field recordings και ακουστικά όργανα.

https://soundcloud.com/fosforizouses-oysies

http://www.moremars.org/

Σάββατο  12 Απριλίου

Αυτό-διαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Πάνος Αλεξιάδης & Γιώργος Αξιώτης

No god ritual & Άκης Σίνος

Acte Vide

KTC

Mob

ADVERTISEMENT

Φ.Ουσίες

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος Ελεύθερη