Newsroom

Newsroom

Ανεπιθύμητος ο Αυγενάκης για τον Παναθηναϊκό

Ηχηρή «πόρτα» στον υφυπουργό Αθηλιτισμού από την πράσινη ΠΑΕ που τον κατηγόρησε μέσω διαρροών για επικοινωνιακή εκμετάλλευση του κορονοϊού και τον στέλνει να «πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος»

EK Avgenakis

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης εκμεταλλεύεται όλες τις καταστάσεις για τη προσωπική του προβολή και μόνο.

Όλα όμως έχουν ένα όριο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός του τόνισε πως είναι ανεπιθύμητος στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί. Τι συνέβη; Ο Αυγενάκης ενημέρωσε τη διοίκηση Αλαφούζου ότι ήθελε να δώσει σήμερα το παρών στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού για να πάρει από κοντά μία… γεύση για τα μέτρα που έχει λάβει η ΠΑΕ για την προστασία των μελών της από τον κορονοϊό. Η επίσκεψη Αυγενάκη δεν θα είχε καμία ουσία και θα ήταν άλλο ένα επικοινωνιακό σόου του υφυπουργού. Είναι βέβαιο ότι θα συνοδευόταν από φωτογράφους και ενδεχομένως από την κάμερα της ΕΡΤ για ευνόητους λόγους. Οι διοικούντες το τριφύλλι του έκλεισαν κατάμουτρα την… πόρτα και τον κατηγόρησαν για επικοινωνιακή προβολή και εκμετάλλευση της κατάστασης!

Χαρακτηριστικά από την πράσινη ΠΑΕ έγινε η ακόλουθη διαρροή: «Γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης σκοπεύει να μεταβεί το πρωί της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση, όπως αυτή διεξάγεται βάσει του πρωτοκόλλου για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύει τον Υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη, αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη.

Αντίθετα, η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον Υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος»!

Η συγκεκριμένη διαρροή καθιστά σαφές ότι ο Αυγενάκης είναι ανεπιθύμητος στο Κορωπί… 

Πηγή: documentonews.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…