Ανένδοτος ο Τζούμας για γυναικοκτονίες: Είπα αυτά που δεν πιστεύω

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας όχι μόνο δεν έδειξε μεταμέλεια για τις απαράδεκτες σεξιστικές  δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες και το γεγονός πως εν μέρει οφείλονται και στην φλυαρία των γυναικών, αλλά προκάλεσε εκ νέου μιλώντας στον ΑΝΤ1

1100 344bc2b5 6c31 4073 b7a7 d2cb6c4e19ca

Μπορεί χθες ο  ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, να απέδωσε σε «μαύρο χιούμορ» τις απαράδεκτες σεξιστικές  δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες και το γεγονός πως εν μέρει οφείλονται και στην φλυαρία των γυναικών,  προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, σήμερα ωστόσο μιλώντας στον ΑΝΤ1, εμφανίστηκε ανένδοτος λέγοντας ότι «αποφάσισα να το παίξω κακό παιδί και να πω αυτά που δεν πιστεύω». 

Ο νέος ισχυρισμός του ηθοποιού, προκάλεσε την  ένταση με τους παρουσιαστές και καλεσμένους στην εκπομπή, ενώ συνέχισε με προκλητικό ύφος να υποστηρίζει ότι αυτά που ανέφερε σε σχέση με την δήλωση του που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, «δεν ισχύει τίποτα από ότι είπα. Άλλο είπα χθες, άλλο θα πω την Κυριακή, άλλο θα πω την Πέμπτη. Είμαι αντιφατικός, όπως όλοι οι άνθρωποι», ρίχνοντας το στην τρελίτσα. 

Τότε η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

Στην συνέχεια όμως επανήλθε στο παραλήρημα του αναφέροντας: 

«Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών και υπέρ των γυναικών, τις λατρεύω. Δεν με ενδιαφέρουν οι κανίβαλοι που βλέπουν όλη την ημέρα τηλεόραση. Προφανώς για τις γυναικοκτονίες δεν μπορεί να παίζει ρόλο αν οι γυναίκες μιλούν πολύ ή τέτοια πράγματα», κατέληξε  ο Κωνσταντίνος Τζούμας. 

Μάλιστα ακόμα και ο  Πέτρος Τατσόπουλος, που ήταν καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, αφού ολοκλήρωσε την νέα τοποθέτηση του ο ηθοποιός, σχολιάζοντας την είπε «νιώθω πάρα πολύ άσχημα, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι ιδιαίτερα αγαπητό μου πρόσωπο».

.

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας «βάζει στην θέση της» την εισαγγελέα Ειρήνη Κεχαγιά και διατάσσει την…

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…