Ανένδοτος ο Μητσοτάκης-Επιμένει να υποστηρίζει ότι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση οικονομικα συμφέροντα

Προκλήσεις και αλαζονεία για τα Τέμπη μετά την πύρρειο νίκη στη Βουλή

mitsotakis davos

Την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση και τις αποκαλύψεις για την εμφανή προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών, ο πρωθυπουργός επιλέγει για μια ακόμη φορά να επιτεθεί στην αντιπολίτευση μέσα από το κυριακάτικο μήνυμά του.

Και προσπαθεί να αποδώσει στα κόμματα της αντιπολίτευσης «αδιέξοδο», την ώρα που η κυβέρνησή του πελαγοδρομεί και επιμένει ότι «δεν συγκυβερνά με κανέναν». Μάλιστα επιμένει στο αφήγημα ότι η πρόταση δυσπιστίας, έγινε για να ρίξουν την κυβέρνηση

«Όχι, δεν πανηγυρίζουμε για την αποτυχία τους να ρίξουν την κυβέρνηση, πατώντας πάνω στον πόνο και στην οργή των οικογενειών των θυμάτων. Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την τοξικότητα και την πόλωση, τα έχουμε πληρώσει ακριβά και στο πρόσφατο παρελθόν» τονίζει ο πρωθυπουργός υπογραμμίζοντας ότι μέλημα της αντιπολίτευσης δεν είναι να μην ξανασυμβούν αντίστοιχα δυστυχήματα. «Η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και σε ό,τι αποφασίσει εκείνη και ξαναλέω, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια συγκάλυψης, δεν συγκυβερνούμε με κανένα συμφέρον. Ο καθένας στον ρόλο του, όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.