Ανεμβολίαστοι πωλούν τις συνδρομές τους στο γυμναστήριο εξαιτίας των νέων μέτρων (photos + video)

Εξαιτίας των νέων περιοριστικών μέτρων, δεν διέκοψαν απλά το γυμναστήριο αλλά πουλούν τις συνδρομές τους 

NewsRoom 22/11/2021 | 14:44

Και ενώ σε ισχύ έχει τεθεί από σήμερα η απαγόρευση εισόδου στα γυμναστήρια σε πολίτες που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, μια νέα απίστευτη τάση αρχίζει να σχηματίζεται. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δεδομένων των νέων περιοριστικών μέτρων, δεν είναι λίγοι αυτοί που επέλεξαν όχι μόνο να διακόψουν το γυμναστήριο από το να εμβολιαστούν, αλλά να πουλήσουν τη συνδρομή τους σε κάποιον εμβολιασμένο.

Κληθείς να σχολιάσει ο γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Δώρος Κλεοβούλου, αυτή τη νέα απίστευτη τάση, σημείωσε πως: «μεταβιβάσιμη η συνδρομή ουσιαστικά δεν μπορεί να είναι γιατί το παραστατικό έχει κοπεί σε συγκεκριμένο όνομα. Εκείνο το οποίο θα γίνει είναι η παράταση, το πάγωμα των συνδρομών αυτών».

Τέλος, ο ίδιος σημείωσε πως: «Θέλω να τονίσω επίσης ότι το γεγονός αυτό θα εντείνει το φαινόμενο κάποιοι ασυνείδητοι τυχοδιώκτες να αρχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες σωματικής άσκησης σε διάφορα σημεία, διαμερίσματα, υπόγεια, πλατείες, ταράτσες, πυλωτές κτλ. Πρέπει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να κινηθούν», συμπλήρωσε.

Οι αγγελίες

Χαρακτηριστικές είναι οι δυο αγγελίες που ανέβηκαν τις τελευταίες ώρες στα social media.

«Πωλούνται 2 συνδρομές γυμναστηρίου στο Παγκράτι 50 ευρώ. Όχι παζάρια. Δεν πηγαίνω λόγω μέτρων καραντίνας. Μόνο σοβαρές προτάσεις».

«Πωλείται συνδρομή σε γυμναστήριο στο Ν. Ηράκλειο λόγω περιορισμών. Χρήση πισίνας, όργανα και ομαδικά».