Ανελέητο πρέσινγκ σε Κασσελάκη από το επιτελείο του Ευαγελάτου – Κωμική η απάντηση του παρουσιαστή (video)

Για ακόμη μια φορά, σε λίγες ημέρες, η Ελληνική τηλεόραση δείχνει το χειρότερο πρόσωπο της

Καταγραφή 45

Συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ και της ΟΛΜΕ είχε ο Στέφανος Κασσελάκης νωρίτερα. Στην έξοδο του απ’ το κτήριο που ήταν τον περίμεναν οι κάμερες του Mega και του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο ίδιος φάνηκε να μην θέλει να κάνει δηλώσεις, όμως το επιτελείο της εκπομπής «Live News» είχε άλλη άποψη.

Τον πήραν στο κυνήγι μες στη μέση του δρόμου κάνοντας του συνεχόμενες ερωτήσεις, τις οποίες όμως ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν απάντησε καθώς φάνηκε αρκετά ενοχλημένος από το όλο σκηνικό. Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό ο ρεπόρτερ της εκπομπής τον ρώτησε αν μίλησε για αλαζονεία της Έφης Αχτσιόγλου, με τον ίδιο να απαντάει «μην βάζεις λόγια στο στόμα μου».

 

Η αντίδραση όμως του Νίκου Ευαγγελάτου στο άχαρο σκηνικό που έστησε το επιτελείο του ήταν ακόμα πιο ακατανόητη.

Ο παρουσιαστής μέμφθηκε τον Σ. Κασσελάκη πως είναι μια ωραία, κινούμενη εικόνα φαίνεται όμως πως ο ίδιος και η εκπομπή του είναι αρκετά εξαρτημένοι από αυτήν την «εικόνα»… σε βαθμό μάλιστα που οι ίδιοι την δημιουργούν και την αναπαράγουν.

Συγκεκριμένα όταν έγινε η επιστροφή στο στούντιο και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο παρουσιαστής κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι είτε «σχεδιάζει», είτε του βγαίνει να έχει καλή εικόνα προς τα έξω, αναφερόμενος στο γεγονός ότι έφυγε με τα πόδια προς το μετρό.

Αυτό βέβαια που δεν κατάλαβε ο κ. Ευαγγελάτος είναι ότι εκείνη τη στιγμή ο ίδιος του «έπλασε» εκείνη την εικόνα που ανέφερε, καθώς είχε μια κάμερα να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.