Newsroom

Newsroom

ΑΝΕΛ: Τόσα κατάλαβε ο ημιμαθής Θεοδωράκης, τόσα λέει

H εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας αναφορά του επικεφαλής του Ποταμιού, τόνισε: «Τόσα κατάλαβε ο ημιμαθής κ. Θεοδωράκης από τα συμπεράσματα μεγάλης διεθνούς έρευνας σε 10 χώρες σχετικά με τον προβληματισμό των Ευρωπαίων για την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόσα λέει».

575873181dc524f87a8b4c91

Νωρίτερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε εξαπολύσει «πυρά» κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, με αφορμή έρευνα του Κέντρου Ερευνών PEW για την άποψη των Ελλήνων για την Ε.Ε.

«Είναι ίδιον των ημιμαθών που είναι απλώς δημιούργημα των μίντια: να προσπαθούν να φέρνουν την πολύπλοκη και πολυπρισματική πραγματικότητα στα μέτρα τους και σε όσα μπορεί να αγγίξει το ελάχιστο διανοητικό τους βεληνεκές», ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου.

Τόνισε επίσης ότι «αυτό που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους του κ. Θεοδωράκη είναι ότι η επιφυλακτικότητα και ο ευρωσκεπτικισμός μιας μεγάλης πλειοψηφίας ευρωπαίων συμπολιτών μας, όπως καταγράφηκε σε έρευνα του έγκυρου Κέντρου Ερευνών PEW, απορρέει από τη δυσφορία τους για τους κακούς ή αναποτελεσματικούς χειρισμούς της Ε.Ε. σε δύο κορυφαία ζητήματα: στο προσφυγικό και στο πεδίο της οικονομίας».

Τέλος, συμπλήρωσε ότι η δυσφορία δεν αφορά μόνο τους πολίτες της Ελλάδας, αλλά και της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Σουηδίας, ακόμη και της Γερμανίας.

«Είναι απορίας άξιο που όλα αυτά τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων συμπολιτών μας δεν αντιλαμβάνονται τις απόψεις του κατά φαντασίαν αρχηγού! Καληνύχτα, καληνύχτα κύριε Σταύρο», κατέληξε η κ. Παπαδοπούλου.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…