ΑΝΕΛ για Σταύρο Θεοδωράκη: "Επικίνδυνα γραφικός"

«Το να καταγγέλλει μονότονα ο νεοφιλελεύθερος φιλομνημονιακός κομπάρσος τη συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και να υποδεικνύει ξεδιάντροπα στον Πρωθυπουργό να παραβεί τη νωπή λαϊκή εντολή προς χάριν ανώμαλων πολιτικών λύσεων, αποτελεί από μόνο του την απόδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά και εργάζεται για το καλό του ελληνικού λαού, για να βγει η Πατρίδα μας από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων»

1 1675

«Το να καταγγέλλει μονότονα ο νεοφιλελεύθερος φιλομνημονιακός κομπάρσος τη συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και να υποδεικνύει ξεδιάντροπα στον Πρωθυπουργό να παραβεί τη νωπή λαϊκή εντολή προς χάριν ανώμαλων πολιτικών λύσεων, αποτελεί από μόνο του την απόδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά και εργάζεται για το καλό του ελληνικού λαού, για να βγει η Πατρίδα μας από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του κόμματος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη σε τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων.
Όπως σημειώνει ακόμη, «η “πατερίτσα” του παλιού συστήματος, ο εγχώριος συνήγορος των δανειστών, ακούγεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ολοένα και περισσότερο γραφικός. Ειδικά τώρα, σ’ αυτή την κρίσιμη τελική φάση των διαπραγματεύσεων, επικίνδυνα γραφικός».

Στην συνέντευξή του ο Σταύρος Θεοδωράκης επισήμανε ότι «ο κ.Τσίπρας πρέπει ν’ αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θ’ αφήσει. Δε γίνονται και τα δύο, δε γίνεται και Λαφαζάνης και Ευρώπη, δε γίνεται και Καμμένος και Ευρώπη. Δε γίνεται και Μπαλτάς και Ευρώπη».

(φωτο αρχείο eurokinisi)

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…