Το ανέκδοτο της ημέρας από τον Κουρτάκη: Ο Πολάκης σκέφτεται να φτιάξει κόμμα

Χαραμίζεται στα Παραπολιτικά, γιατί δεν πάει στο Νetflix με τόση φαντασία;

4015617

Τι τραβάνε κι αυτοί οι δημοσιογράφοι – στυλοβάτες της κυβέρνησης αυτές τις μέρες… Ο πανικός στο επιτελείο Μητσοτάκη είναι τόσο έντονος και η κοινωνική δυσαρέσκεια τόσο ανεξέλεγκτη που πλέον δεν «πιάνει» απλά μια αγιογραφία στον πρωθυπουργό.

Πλέον απαιτείται να σπιλωθούν και οι πολιτικοί αντίπαλοι ώστε να δημιουργηθεί τάχα εικόνα διάλυσης στο ανταγωνιστικό στρατόπεδο. Ακόμα και με σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα ζήλευαν μέχρι και οι σεναριογράφοι του Netflix.

Τι να κάνει και ο έρμος ο Κουρτάκης, κάπως πρέπει να συμβάλει κι αυτός και αφού στέρεψε από ιδέες και έμπνευση, έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για.. «κόμμα» Πολάκη.

Κι όμως αυτό βρήκε να πει ο  εκδότης των Παραπολιτικών, πως ο Παύλος Πολάκης μπορεί και να ιδρύσει δικό του κόμμα και με αυτήν την «σκέψη» απειλεί τον Αλέξη Τσίπρα.

«Προβληματισμός για τον «αψύ». Ο Τσίπρας για πρώτη φορά έχει αρχίσει να προβληµατίζεται για το τι στάση πρέπει να κρατήσει απέναντι στο ανεξέλεγκτο πλέον φαινόµενο Πολάκη… Αν και θα ήθελε, δυσκολεύεται ακόµα και να του κάνει παρατήρηση, υπό τον φόβο της δηµιουργίας κόµµατος από τον Παυλή», αναφέρεται αναλυτικά σε δημοσίευμα των Παραπολιτικών, υπογεγραμμένο παρακαλώ από τον ίδιο τον Γιάννη Κουρτάκη.

Πρέπει να γελάει και ο ίδιος με αυτά που γράφει…

Πάντως να του αναγνωρίσουμε πως το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Η φαντασία του καλπάζει, γιατί πριν περίπου ένα μήνα πάλι ο Γιάννης Κουρτάκης στην ίδια στήλη, αποκάλυπτε πως ο τελικά ο Τσίπρας δεν διαγράφει τον Πολάκη «γιατί κατά βάθος συμφωνεί στα περισσότερα με την πολιτική κουλτούρα του Πολάκη. Απλά, προσπαθεί να το κρύψει, γιατί αντιλαμβάνεται τη ζημιά που προκαλεί στο μετριοπαθές κοινό».

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…