Ανείπωτη θλίψη για την τραγωδία στη Νέα Σμύρνη

Σοκάρουν τα σημειώματα που άφησε, ο πατέρας που έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα παίρνοντας μαζί του στο θάνατο τα παιδιά του.

5a1a68461dc52418108b4567

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη και έχει προκαλέσει θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο 40χρονος επισμηνίας πήρε μαζί του στο θάνατο τα δυο παιδιά του. Δυο αγοράκια ηλικίας 9 ετών βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο σπίτι τους για να εκδικηθεί τελικά τον πρώην πεθερό του…

Ο 40 χρόνος επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, Δημήτρης Σκουτέλης εδώ και δυο χρονιά βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγο του. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν είχε αδυναμία στα δίδυμα αγοράκια του, όμως τα έβλεπε μόνο τα Σαββατοκύριακα, όταν τα έπαιρνε στο διαμέρισμα του στην οδό Κοραή. Όπως φαίνεται υπεύθυνο για τον χωρισμό του θεωρούσε τον πεθερό του, κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τον εφιαλτικό επίλογο.

Σοκάρουν τα σημειώματα του παιδοκτόνου

Οι πυροσβέστες όταν κατάφεραν να μπουν στο ισόγειο διαμέρισμα είδαν σοκαρισμένοι τις σορούς των παιδιών και του αυτόχειρα. όταν όμως αντίκρυσαν τα ιδιόχειρα σημειώματα που άφησε ο 40χρονος σε όλο το σπίτι κατάλαβαν ότι η φρίκη ήταν προμελετημένη.

Σε κάποια από τα σημειώματα ο 40χρονος επισμηνίας, που υπηρετούσε σε μονάδα της Αττικής, έχει κάνει εκτενή αναφορά σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά του πρώην πεθερού του, καλώντας τις αρχές να παρέμβουν, ενώ όπως έγραψε το τελευταίο διάστημα μοίρασε πολλά από τα πράγματα του σε φτωχογειτονιές της Αθήνας.

Η νεκροτομή στις σορούς πατέρα και παιδιών θα γίνει τη Δευτέρα, όπου ο ιατροδικαστής θα διαπιστώσει εάν τα αγοράκια πέθαναν από τις αναθυμιάσεις στον ύπνο τους ή στην προσπάθεια τους να βγουν από το σπίτι.



Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ