Newsroom

Newsroom

Ανέβασε βίντεο στο Facebook με τη φωτιά στο Μάτι λίγο πριν καεί ο ίδιος και όλη του η οικογένεια

«Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος», έγραφε στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook ο σεφ Παναγιώτης Κοκκινίδης.

5b587fbb1dc524a91f8b4580

Παράλληλα ανήρτησε και ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν η πυρκαγιά στην πλαγιά στο Μάτι, που πλησίαζε απειλητικά το μέρος που βρισκόταν ο ίδιος μαζί με άλλους ανθρώπους. Δε φανταζόταν ωστόσο, πως λίγο αργότερα θα ήταν και ο ίδιος και όλη του η οικογένεια ανάμεσα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς. 

Η Λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδος έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο facebook: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα… Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης. Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του. Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου….».


ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…