Ανδρουλάκης για Καϊλή : Λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ

«Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» χαρακτήρισε το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την ευρωβουλευτή του

mn kaili androulakis

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ANT1 και Alpha και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ελήφθη η απόφαση διαγραφής της Εύας Καϊλή από το κόμμα, σημειώνοντας ότι η ευρωβουλευτής λειτουργούσε ως «Δούρειος Ίππος της ΝΔ».

«Από τις 26 Ιουλίου και μετά με οδήγησε να πάρω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την κυρία Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador, η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης και υποστήριξε ότι είχε πει στην Ελληνίδα Ευρωβουλευτή από το Σεπτέμβριο ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Με αφορμή τη στάση που είχε τηρήσει όλο αυτό το διάστημα η Εύα Καΐλη όσον αφορά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα», εξαπολύοντας «πυρά» και κατά της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι «το σύστημα εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος».

Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης Καϊλή, είπε ότι: «δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ίππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…