Ο Νίκος Ανδρουλάκης το βράδυ της Πέμπτης (11/06) βρέθηκε στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας όπου είχε ανοιχτή συζήτηση με νέους ανθρώπους, και μάλιστα δεσμεύθηκε ότι σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ βρεθεί στην κυβέρνηση θα υπάρξουν δωρεάν μετακινήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους νέους έως 24 ετών.
«Το θεωρώ ένα μέτρο κοινωνικής δικαιοσύνης που αφορά μια γενιά που ήδη περνά δύσκολα, βιώνει πολλές προκλήσεις, βιώνει την ομηρία σε θέσεις εργασίας χαμηλών αμοιβών.
Αυτό το μέτρο πρέπει να γίνει πράξη, και θα γίνει από εμάς. Καθολική δωρεάν πρόσβαση για όλους τους νέους έως 24 ετών σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αττική και Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Όλα αυτά είναι μακριά από το ραντάρ της σημερινής κυβέρνησης, ενώ για εμάς τα θέματα της καλύτερης ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι προτεραιότητα.
Για να προλάβω αυτούς που θα κάνουν λόγο για “λεφτόδεντρα” του ΠΑΣΟΚ, το μέτρο το αναλύσαμε και το κοστολογήσαμε.
Είναι 30-35 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένα μέτρο πολύ χαμηλού κόστους και τεράστιου οφέλους για τη γενιά σας», συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Παράλληλα επανάφερε ξανά την πρόταση για 4ήμερη εργασία σε μεγάλες εταιρείες για τις θέσεις έντασης.
«Για έναν νέο άνθρωπο που ζει στο Λεκανοπέδιο και θέλει μία και μιάμιση ώρα καθημερινά για να πάει στη δουλειά του, που ζητά αύξηση αλλά δεν την παίρνει, το μέτρο της τετραήμερης εργασίας είναι ζωτικό για περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και για να μπορεί να παραγάγει περισσότερο», ανέφερε συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Διαβάστε επίσης:
Ανδρουλάκης για Συνταγματική αναθεώρηση: «Απαιτεί σοβαρότητα και όχι φθηνούς τακτικισμούς»
ΠΑΣΟΚ: Το υπαρξιακό σταυροδρόμι της Χαριλάου Τρικούπη και τα τρία εκλογικά σενάρια
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια