Aνδρουλάκης: «Δεν υπάρχει κίνδυνος ακυβερνησίας αλλά κίνδυνος θεσμικής παρακμής»

Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν θα ξεχαστεί

androulakis

Δεν υπάρχει κίνδυνος ακυβερνησίας αλλά κίνδυνος ακινησίας, θεσμικής και κοινωνικής παρακμής, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής», ενώ απαντά στα ερωτήματα για τον «άγνωστο Χ» και το τι θα πράξει την επομένη των εκλογών και υπογραμμίζει πως «το ζοφερό σκάνδαλο των υποκλοπών δεν θα ξεχαστεί».

Ο κ. Ανδρουλάκης, χαρακτηρίζει «αποτυχημένη» την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τονίζει ότι στόχος του είναι «η αλλαγή προτύπου διακυβέρνησης της χώρας» και υπογραμμίζει ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είχε ήδη χάσει την εξουσία αν δεν ήταν στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του».

Παράλληλα επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «ευαγγελίζεται “δικαιοσύνη για όλους” αλλά εξαιρεί τον στενότερο συνεργάτη του, τον Νίκο Παππά, που καταδικάστηκε 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο».

Επίσης στέλνει μήνυμα στους ψηφοφόρους του Κέντρου λέγοντας ότι «μόνο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μπορεί να διασφαλίσει στους πολίτες τη σταθερότητα που έχουν ανάγκη και ταυτόχρονα την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η χώρα» και υπογραμμίζει ότι «δεν υπάρχει κίνδυνος ακυβερνησίας αλλά κίνδυνος ακινησίας, θεσμικής και κοινωνικής παρακμής».

Το μήνυμά του προς το Μέγαρο Μαξίμου είναι πως «ό,τι λέω προεκλογικά θα ισχύσει και μετεκλογικά» και ότι «το ζοφερό σκάνδαλο των υποκλοπών δεν θα ξεχαστεί».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ , αναφερόμενος στις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματός του κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για ενίσχυση του ΕΣΥ με το 8%-10% των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης, κατάργηση διατάξεων του νόμου Χατζηδάκη που περιορίζουν τα εργασιακά δικαιώματα, μέτρα για άμεση μείωση του κόστους ζωής και αξιοκρατία.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…