Ανδριάνα Μπάμπαλη: «Ο κόσμος ρωτάει γιατί δεν έκανα παιδιά, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να υπάρχει θέμα υγείας»

«Είναι δυσάρεστο και άδικο για κάποιους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν παιδιά», λέει η Ανδριάνα Μπάμπαλη σε μία συγκινητική εξομολόγηση.

NewsRoom 18/11/2021 | 16:17

Η τραγουδίστρια Ανδριάνα Μπάμπαλη μίλησε στην εκπομπή «Mega» Καλημέρα για τις νέες καλλιτεχνικές της συνεργασίες, την Μαντόνα, αλλά και τις αδιάκριτες ερωτήσεις για τα παιδιά. 

«Η πρώτη μου αγάπη ήταν η ζωγραφική και ο χορός και μετά στην εφηβεία ήρθε η μουσική. Σπούδαζα οικονομικά, μα δεν κατάφερα ποτέ να πάρω το πτυχίο μου. Δούλευα σε μια τράπεζα, έκανα εκεί την πρακτική μου, αλλά όταν πήγα σε μια οντισιόν του Νίκου Πορτοκάλογλου τα παράτησα όλα. Το είδωλο μου μικρή ήταν η Μαντόνα. Ήταν η πρώτη μου κασέτα, χόρευε και τραγουδούσε.  Ήθελα να κάνω και εγώ τα μαλλιά μου κοντά και πλατινέ για να της μοιάσω. Κάθε απόγευμα έκανα τις χορογραφίες της στο σαλόνι», λέει η Ανδριάνα Μπάμπαλη και προσθέτει:

«Είμαι μαζί με τον σύντροφο μου 18 χρόνια. Όλοι οι φίλοι μου μου λένε πως αλλάζουν όλα. Έγινε μια αναποδιά και το αναβάλαμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να φορέσω νυφικό, μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε γάμους άλλων, στον δικό μου δεν θέλω να πάω. Κάποια πρακτικά θέματα λύνεις με ένα γάμο, είναι τυπικό».

«Δεν ήταν δυστυχώς στο χέρι μου να κάνω παιδιά. Δεν μας έκατσε που λέμε. Ο κόσμος ρωτάει και δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να υπάρχει θέμα υγείας. Ξέρω από μικρή ηλικία πως είχα θέμα και δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Είναι δυσάρεστο και άδικο για κάποιους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν παιδιά».

«Είναι ανθρωποφαγικά και τοξικά πια social media. Πια δεν γράφω κάτι, δεν μπορώ να το αντέξω, μου έκανε κακό. Δεν αξίζει τον κόπο», πρόσθεσε στο τέλος της συνέντευξης η Ανδριάνα Μπάμπαλη.