Newsroom

Newsroom

Άνδρες της Αστυνομίας απείλησαν τον Μ. Λώλο και την Τ. Μπόλαρη

Λεκτική επίθεση εξαπέλυσαν στον προέδρο των φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο, αλλά και την Τατιάνα Μπόλαρη άνδρες των ΜΑΤ στη διάρκεια της…

Λεκτική επίθεση εξαπέλυσαν στον προέδρο των φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο, αλλά και την Τατιάνα Μπόλαρη άνδρες των ΜΑΤ στη διάρκεια της διαμαρτυρίας για την λογοκρισία στα Προπύλαια.

Ο πρόεδρος της ΕΦΕ μιλώντας στο www.koutipandoras.gr εξήγησε πως την ώρα που εργαζόταν καλύπτοντας φωτογραφικά την διαμαρτυρία στα Προπύλαια εναντίον της λογοκρισίας που δέχθηκε το Indymedia, άνδρες των ΜΑΤ τον πλησίασαν και του ζήτησαν τα στοιχεία του και αμέσως μετά τον απείλησαν. “Ενώ βγάζαμε φωτογραφίες από την συγκέντρωση, μαζί με την Τατιάνα Μπόλαρη, οι άνδρες των ΜΑΤ μας πλησίασαν και μας ζήτησαν τα στοιχεία μας για εξακρίβωση. Αμέσως μετά μας απείλησαν λέγοντας ότι αν δουν φωτογραφίες τους στα ΜΜΕ θα μας κάνουν μηνύσεις”.

Να θυμίσουμε πως και οι δύο φωτορεπόρτερς έχουν πέσει θύματα της Αστυνομικής βίας. Στις 5 Απριλίου, ο πρόεδρος της ΕΦΕ βρισκόταν στην συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και ενώ η αστυνομία προσπαθούσε να απωθήσει τους διαδηλωτές προς τα σκαλιά της πλατείας κάποιος αστυνομικός τον χτύπησε με το γκλοπ στο κεφάλι με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αλλά και η κ. Μπόλαρη έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από άνδρα των ΜΑΤ, ενώ κάλυπτε τις διαδηλώσεις της 5ης Οκτωβρίου εναντίον των μέτρων της κυβέρνησης.

Δείτε την συνέντευξη της Τ. Μπόλαρη στο www.koutipandoras.gr