Ανδρέας Μικρούτσικος κατά πάντων: Δεν είναι επιτελικό το κράτος, είναι εχθρικό, παράλυτο!

Οργή και από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για το δήθεν... «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη

NewsRoom 27/01/2022 | 14:37

Στην παλλαϊκή οργή που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για την απαράδεκτη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», προστέθηκε σήμερα και μια γνώριμη τηλεοπτική φωνή: αυτή του παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος μέσα από τον Alpha ξέσπασε κατά της κυβέρνησης και της ανταλλαγής ευθυνών όσων είχαν χρέος να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της χώρας.

Στην εκτενή παρέμβασή του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε ότι «δεν είναι επιτελικό κράτος είναι παράλυτο κράτος και είμαστε όλοι θύματα αυτού του κράτους. Και το πληρώνουμε με το σώμα, την ψυχή, τα λεφτά μας, τις διώξεις που δεχόμαστε από ένα κράτος που δεν συμπαρίσταται στον πολίτη. Είναι εχθρικό. Το βιώνουμε στο πετσί μας. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται. Ανεπίτρεπτο. Πάμε πίσω. Πάρα πολλά χρόνια πίσω!».

«Ζούμε σε ένα κράτος που αυτή την εποχή ονομάζεται επιτελικό και στην ουσία είναι ένα κράτος παράλυτο. Εγώ ήμουν τυχερός, θα πήγαινα στο νοσοκομείο, είδα μια νταλίκα στριφογυρισμένη και γύρισα πίσω. Σκέφτηκα να έρθω εδώ, στο κανάλι. Αλλά ήμουν αξύριστος. Θα τράβαγα τα ίδια που θέλω φάρμακα, που που που» ανέφερε σε έντονο ύφος.
«Πήγα σπίτι και αντ’ αυτού μου κόπηκε το ρεύμα για 14 ώρες. Δύσκολο πράγμα γιατί έχω πάει τώρα σπίτι και δεν έχω τα μέσα. Πολύ δύσκολο και νόμιζα ότι είμαι από τους ανθρώπους που υποφέρουν. Ξέρετε κάτι; Είμαι προνομιούχος. Περιοχές δεν είχαν ρεύμα μέχρι χτες» πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένος.

«Οι διευθυντάδες στον ΔΕΔΔΗΕ μας ζητούν χρήματα για ρεύμα που χρειάζεται να κάνεις άλλη μία δουλειά. Οι τεχνικοί είναι ήρωες όπως είπα και για τον Στρατό. Αλλά οι από πάνω έχουν ένα σύστημα. Όλο το σύστημα είναι εισπρακτικό γιατί είναι σαθρό όλο το υπόλοιπο. Δεν είναι επιτελικό κράτος είναι παράλυτο κράτος και είμαστε όλοι θύματα αυτού του κράτους. Και το πληρώνουμε με το σώμα, την ψυχή, τα λεφτά μας, τις διώξεις που δεχόμαστε από ένα κράτος που δεν συμπαρίσταται στον πολίτη. Είναι εχθρικό. Το βιώνουμε στο πετσί μας. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που γίνεται. Ανεπίτρεπτο. Πάμε πίσω. Πάρα πολλά χρόνια πίσω» υπογράμμισε εξοργισμένος.

Δείτε το βίντεο: