Άνδρας μαχαίρωσε αστυνομικό στη Γλυφάδα

Επεισόδιο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί έλαβε χώρα σήμερα νωρίς το απόγευμα στην Γλυφάδα.

590715691dc5248e4b8b4662

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητό του στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα. Τότε οι άνθρωποι της τροχαίας πήγαν να του κόψουν μία κλήση. 

Όταν ο οδηγός έφτασε στο σημείο, αντέδρασε έντονα, διαπληκτίστηκε με τον τροχονόμο και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να του επιτέθηκε με μαχαίρι και να τον τραυμάτισε. 

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας επενέβη εκείνη την ώρα για να συλλάβει τον άνδρα και τότε σημειώθηκε μια δεύτερη επίθεση. Ο δράστης, εκτός εαυτού του επιτέθηκε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως το τραύμα να είναι σοβαρό.

Στη συνέχεια, ο δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει μπήκε σε ένα κατάστημα οπτικών, προκαλώντας υλικές ζημιές. Όμως τελικά συνελήφθη. 

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές.

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV