Newsroom

Newsroom

Άνδρας γδύθηκε και έβαλε να δει πορνό κατά τη διάρκεια πτήσης (εικόνες)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αεροπλάνο λίγο μετά την αναχώρηση της πτήσης Malindo Air από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό την Ντάκα το περασμένο Σάββατο.

5a9d31b01dc52477488b456e

Συγκεκριμένα, ένας 20χρονος επιβάτης της πτήσης λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους άρχισε να βγάζει ένα ένα τα ρούχα του μέχρι να μείνει εντελώς γυμνός και άρχισε να παρακολουθεί στο φορητό του υπολογιστή πορνογραφικό υλικό.

Ο άντρας, φοιτητής πανεπιστημίου της Μαλαισίας, έβαλε έπειτα και πάλι τα ρούχα του μετά από παρατήρηση που του έκανε η αεροσυνοδός. Όμως, το περιστατικό είχε και συνέχεια αφού λίγο αργότερα ο άνδρας ρίχτηκε σε μια από τους αεροσυνοδούς ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα του αεροσκάφους. Όταν εκείνη προσπάθησε να τον απομακρύνει ευγενικά, εκείνος έγινε ακόμα πιο επιθετικός. Τελικά, τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ακινητοποίησαν τον άνδρα και κατάφεραν να του δέσουν τα χέρια.

Σύμφωνα με τον Μαλαισιανό ιστότοπο Star Online, ο άνδρας επίσης αυνανίστηκε και ούρισε στο κάθισμά του.


Η αεροπορική εταιρεία, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει όλες τις λεπτομέρειες, αλλά δήλωσε ότι ένας «αναστατωμένος επιβάτης» βρισκόταν στην πτήση προς Ντάκα και συνελήφθη κατά την άφιξη του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο.

«Το πλήρωμα του αεροσκάφους ακολούθησε την συνηθισμένη διαδικασία χειρισμού για να απομονώσει τον επιβάτη από το να προκαλέσει περαιτέρω αναταραχή κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ο επιζήμιος επιβάτης συνοδεύτηκε από την ομάδα ασφαλείας της Ντάκα κατά την άφιξη και συνελήφθη από τις αρχές εκεί. Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να παραμένει σε επαγρύπνηση για να εξασφαλίσει ότι οι επιβάτες ταξιδεύουν με ασφάλεια» αναφέρει χαρακτηριστικά η αεροπορική εταιρεία. 



Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…