Newsroom

Newsroom

Αναζητείται οδηγός ΙΧ που εγκατέλειψε το θύμα του στη Θηβών μετά απο τροχαίο

Οδηγό αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Θηβών και στη συνέχεια εγκατέλειψε το θυμα του, τον τόπο…

trohaio mihani 0

Οδηγό αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Θηβών και στη συνέχεια εγκατέλειψε το θυμα του, τον τόπο του δυστυχήματος αναζητεί η αστυνομία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Πέμπτη 28-11-2013 και περί ώρα 20.25, στη Λ. Θηβών ο.α. 508, στη συμβολή της με την οδό Πατρόκλου (ύψος Supermarket “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ”), ρεύμα κυκλοφορίας προς Καματερό, περιοχή Ιλίου Αττικής, αγνώστων λοιπών στοιχείων ΙΧΕ αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος, το οποίο εξήλθε από χώρο στάθμευσης επί της οδού Πατρόκλου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. 

» Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του άγνωστου οδηγού, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου στα τηλέφωνα 210 – 5788600 – 5788616 – 5788619».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…