«Άναυδη» η Γερμανού με τις δηλώσεις του Τριανταφυλλίδη για το MeToo (Video)

Απαράδεκτες δηλώσεις από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για το MeToo και τα θύματα.

image 0

Απαράδεκτες δηλώσεις από τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για το MeToo και τα θύματα – Ο δημοσιογράφος μίλησε στον Δημήτρη Πανόπουλο για την εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου.

Οι δηλώσεις του σχετικά με το κίνημα #Metoo προκάλεσαν την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία φαίνεται να την άφησαν άναυδη. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η κακοποίηση είναι υποκειμενική και μπορεί τα κίνητρα να είναι ζήλια για την επιτυχία κάποιου άλλου, ή ακόμα και εκβιασμός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ανέφερε: «Δεν θα πω τη γνώμη μου για έναν άνθρωπο που ξέρω και το ήθος του τόσα χρόνια; Αν είχε επέμβει εισαγγελέας, δεν θα υπερασπιζόμουν κανέναν. Ποια σωματική βλάβη; Ξέρεις τι είναι σωματική βλάβη; Το δικό μου σκεπτικό είναι ότι μπορεί αν το κάνεις ψέματα για να πάρεις κάποια χρήματα και να εκβιάσεις έναν άνθρωπο ή κάποια στιγμή αυτός να τα κατάφερε κι εσύ να μην τα κατάφερες. Με το MeToo μπορείς να δώσεις δικαιοσύνη και σε πονεμένους ανθρώπους, που δεν είχαν τη διάθεση και τη δύναμη να μιλήσουν όταν έπρεπε. Η αξιοπρέπεια είναι ακριβό σπορ και την αποκτάς εκείνη την ώρα. Μετά από 20 χρόνια θολώνει λίγο το θέμα. Άρα λοιπόν ή μιλάς ή το κλείνεις. Μήπως πρέπει κι ο άλλος να τιμωρηθεί επειδή τα κατάφερε και δεν τα κατάφερε ο άλλος;».

Η Ναταλία Γερμανού μετά την προβολή της συνέντευξης, ανέφερε: «Άναυδη! Ο Δημήτρης Πανόπουλος με κάλυψε σε πολλά με τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις του… Θα διαφωνήσω με το θέμα της αξιοπρέπειας κι αν είναι ακριβό σπορ. Ακριβό είναι το γκολφ. Την αξιοπρέπεια την έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα του. Σε ποια στιγμή της ζωής σου νιώθεις έτοιμος να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να πάρεις πίσω τη χαμένη σου αξιοπρέπεια το αποφασίζεις εσύ… Δεν είναι η αξιοπρέπεια, μιλάς τώρα ή ποτέ».

Δείτε το βίντεο

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…