Newsroom

Newsroom

Αναβλήθηκε η δίκη Φυντανίδη για το Μάιο

Αναβλήθηκε τελικά για τις 14/5/2012 η εκδίκαση της υπόθεσης του δημοσιογράφου Σεραφείμ Φυντανίδη, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της περασμένης…

Αναβλήθηκε τελικά για τις 14/5/2012 η εκδίκαση της υπόθεσης του δημοσιογράφου Σεραφείμ Φυντανίδη, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τρίτης για οφειλές προς το δημόσιο από μη καταβολή ΦΠΑ, ύψους 135.000 ευρώ.

Ο πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας, προσκόμισε στοιχεία στο δικαστήριο από τα οποία προέκυψε ότι «έχει προχωρήσει ήδη σε ρύθμιση του ποσού των χρεών και την ημέρα που συνελήφθη έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία στη ΔΟΥ Ψυχικού με την καταβολή ποσού 15.000 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στην πρώτη δόση της ρύθμισης». Κάτι που σημαίνει ότι εάν συνεχιστεί κανονικά η καταβολή των δόσεων τότε θα πάψει οριστικά η σε βάρος του ποινική διαδικασία.

O κ. Φυντανίδης υποστήριξε ότι τα χρήματα τα συγκέντρωσε με τη βοήθεια φίλων του, καθώς μετά την αποχώρησή του από τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας είναι άνεργος και σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Να σημειωθεί, ότι ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο κ. Φυντανίδης συνελήφθη την ημέρα που του έγινε πρόταση για να αναλάβει πρόεδρος στην ΕΡΤ.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…