Αναβάλλεται η τηλεδιάσκεψη με την τρόικα- Διυπουργική σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά τηλεδιάσκεψη μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και της τρόικας απόψε, με το υπουργείο Οικονομικών να διαψεύδει ότι υπήρχε…

ypoik 4 1

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά τηλεδιάσκεψη μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και της τρόικας απόψε, με το υπουργείο Οικονομικών να διαψεύδει ότι υπήρχε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη ή ότι ζήτησε την αναβολή της.

“Το Υπουργείο Οικονομικών δεν ζήτησε ποτέ αναβολή σημερινής τηλεδιάσκεψης με την τρόικα η οποία άλλωστε ουδέποτε προγραμματίστηκε και ανακοινώθηκε.

Η κυβέρνηση συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Οι τηλεδιασκέψεις, άλλωστε, είναι μέρος αυτών” αναφέρει το ΥΠΟΙΚ σε ανακοίνωσή του.

Πηγές ανέφεραν ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν «με διάφορους τρόπους» μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Εν τω μεταξύ, στο υπ. Οικονομικών πραγματοποιείται από το απόγευμα διυπουργική σύσκεψη υπό τον Γκίκα Χαρδούβελη με τη συμμετοχή των Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστου Σταϊκούρα και Γιώργου Μαυραγάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκίκας Χαρδούβελης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους κ.κ. Τόμσεν και Βίζερ χωρίς να σημειωθεί καμία πρόοδος. Στελέχη του υπ. Οικονομικών ανέφεραν απλώς ότι «περιμένουμε απαντήσεις από την τρόικα».

 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.