Newsroom

Newsroom

Ανατροπή στην Ιταλία και επιστροφή των 15 βαθμών στη Γιουβέντους!

Η «γηραιά κυρία» δικαιώθηκε στην έφεση που είχε ασκήσει, αναφορικά με την ποινή των 15 βαθμών που της είχε επιβληθεί, για παρατυπίες σε μεταγραφές.

large 1484639868 juve 1 768x392 1

Ανατροπή σκηνικού έχουμε στη Serie A, καθώς η Γιουβέντους είδε τους 15 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί για το σκάνδαλο plusvalenza να επιστρέφονται! Η «Γηραιά Κυρία» είχε κάνει έφεση για την υπόθεση. Όπως αποφάσισε η δικαιοσύνη, οι βαθμοί επιστρέφονται στους «μπιανκονέρι», που είχαν κατηγορηθεί πως άλλαζαν ποσά στις μεταγραφές, για να παρουσιάζουν μεγαλύτερα έσοδα. Κατά συνέπεια από τους 44 βαθμούς η Γιουβέντους φτάνει τους 59, όσους έχει κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο δηλαδή.

Με την εξέλιξη αυτή η ομάδα του Τορίνο είναι 3η, στους 2 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Λάτσιο και στο +8 από την πέμπτη Ίντερ. Κατά συνέπεια η «γηραιά κυρία» έχει το ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την τετράδα και την έξοδο στο Champions League.

Πάντως, λόγω των δεδομένων που ισχύουν στην Ιταλία, το δικαστήριο της Ομοσπονδίας εντός ενός μήνα πρέπει να ανακοινώσει νέα ποινή στη Γιουβέντους. Οπότε υπάρχει περίπτωση να υπάρξει εκ νέου αφαίρεση βαθμών, λιγότερων των 15 αυτή τη φορά.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, η «γηραιά κυρία» έχει ήδη ενημερώσει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και όχι απλά στα αθλητικά όργανα. Κατά συνέπεια δε θα μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία της Serie A.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…