Newsroom

Newsroom

Ανατροπή στη Λάρισα: Είχαν γίνει 3 καταγγελίες στην ΕΛΑΣ για τη γυναίκα που ζούσε φυλακισμένη για 42 χρόνια

Απαντήσεις οφείλουν να δοθούν εάν αποδειχτεί ότι πράγματι η θεία του θύματος είχε ενημερώσει τις αρχές επανειλημμένως χωρίς ανταπόκριση

5409669 1

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση της γυναίκας που έζησε από τα 9 μέχρι τα 51 της χρόνια, φυλακισμένη στο σπίτι της από την ίδια της τη μητέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στο ισόγειο του κτηρίου ζούσε η αδελφή της 76χρονης μητέρας που κρατούσε έγκλειστη την κόρη της για 42 χρόνια. Όπως δήλωσε η ίδια στους δημοσιογράφους, τα τελευταία χρόνια είχε έρθει σε σύγκρουση με την αδελφή της για το συνεχές έγκλημα που διέπραττε, ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για το τι συνέβαινε, τρεις φορές!

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως η 76χρονη συνταξιούχος βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά. Την εντόπισε νεκρή μια συγγενής της, αλλά η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας αποκάλυψε -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ε»- ένα οικογενειακό «μυστικό», αφού η 51χρονη κόρη της άτυχης συνταξιούχου, όπως αναφέρθηκε στις αρχές, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της από τότε που ήταν 9 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης. Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός