Ανατροπή! Ο Ανδρουλάκης μάλλον τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη και όχι το ανάποδο…

Δεν τον είχε στις «επαφές»

5134645

Η περασμένη Κυριακή ήταν μέρα μεγάλης χαράς για τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς αναδείχθηκε νικητής των εκλογών στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Μαζί με την επικράτηση Ανδρουλάκη η είδηση που κυκλοφόρησε πάρα πολύ ήταν το άμεσο, σχεδόν ακαριαίο, συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μητσοτάκη στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Λίγα λεπτά αφού το αποτέλεσμα είχε κριθεί ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον Νίκο Ανδρουλάκη να έχουν και μία συνάντηση όσο γίνεται πιο σύντομα.

Αυτό όμως που διέφυγε από την ειδησεογραφία της ημέρας, ήταν το απρόοπτο που σημειώθηκε ανάμεσα στην επικοινωνία των δύο. Γιατί σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Ανδρουλάκης ήταν εκείνος που μάλλον τηλεφώνησε στον Μητσοτάκη. Ή περίπου έτσι…

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Καθημερινής, ναι μεν ο πρωθυπουργός κάλεσε πρώτος τον Ανδρουλάκη αλλά απάντηση δεν πήρε… Και έτσι πρακτικά ο Ανδρουλάκης ήταν αυτός που «το πήρε πάνω του» για να καταφέρουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους οι δύο άνδρες.

«Ο πρωθυπουργός το βράδυ της Κυριακής αμέσως μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος τηλεφώνησε στον νικητή των εκλογών Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί. Συνέβη όμως ένα απρόοπτο.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν είχε το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, καθώς προφανώς δεν είχαν μιλήσει ποτέ ξανά, με αποτέλεσμα να δει την κλήση και να μην… απαντήσει.

Συνεργάτες του τον ενημέρωσαν, κατόπιν επαφής με το Μαξίμου, πως τον καλούσε ο πρωθυπουργός στο κινητό του με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα η επικοινωνία», αναφέρεται αναλυτικά στο δημοσίευμα της Καθημερινής.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…