Ανατροπή με το κόμμα του Κασιδιάρη: Πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναλαμβάνει πρόεδρος

«Ε όχι και αχυράνθρωπος ο Κανελλόπουλος. Όποιος με ξέρει δεν μπορεί ποτέ να το πει»

Screenshot 1 1

Την προεδρία στο αποκαλούμενο και ως «κόμμα Κασιδιάρη» αναλαμβάνει ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στο πολιτικό σύστημα, δεδομένου ότι εκκρεμεί στο το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου η απόφαση για τη συμμετοχή ή μη του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» στις εθνικές εκλογές.

Όπως μετέδωσε το dikastiko.gr, ο κ. Κανελλόπουλος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοικούσα επιτροπή του «κόμματος Κασιδιάρη» ώστε να γίνουν αλλαγές στο καταστατικό του.

Αυτές αφορούν την κατάργηση της διοικούσας επιτροπής και την ανάδειξη του ιδίου με εκλογική διαδικασία σε πανελλήνιο συνέδριο περίπου 70 ατόμων, σε πρόεδρο του κόμματος ή αλλιώς “στον έχοντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο”.

Στην ερώτηση πως θα παρακαμφθεί ο όρος περί πραγματικής ή «εικονικής ηγεσία«” προκειμένου να παρακαμφθούν οι προβλέψεις τελευταίου νόμου που ουσιαστικά επιχειρεί να μπλοκάρει την κάθοδο του κόμματος, ο πρώην ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός σχεδόν κάγχασε «έ όχι και αχυράνθρωπος ο Κανελλόπουλος. Όποιος με ξέρει δεν μπορεί ποτέ να το πει. Εξαρτάται για ποια προσωπικότητα μιλάς. Η διαδρομή μου μιλάει από μόνη της».

Ο κ.Κανελλόπουλος επισήμανε πως δεν είχε καμία επαφή με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και επιβεβαίωσε ότι ο καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση «θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας».

Η συμφωνία θα σφραγιστεί εντός της βδομάδας και ο ίδιος θα είναι που θα υποβάλλει τη δήλωση του στο αρμόδιο τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζητώντας τη συμμετοχή στις εκλογές.

Παράλληλα θα αναλάβει την νομική εκπροσώπηση του κόμματος στη δικαστική μάχη που αναμένεται να δοθεί στο Α’ Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Βόμβα του Νικήτα Κακλαμάνη για την κυβέρνηση: «Ἡ ήττα είναι καμπάνα καί ξέρουμε γιά ποιόν κτυπά!»

Κακλαμάνης

Βόμβα του Νικήτα Κακλαμάνη για την κυβέρνηση: «Ἡ ήττα είναι καμπάνα καί ξέρουμε γιά ποιόν κτυπά!»

Ηχηρή παρέμβαση για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και τον ιδεολογικό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας έκανε…