Newsroom

Newsroom

Ανατροπή με την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι: «Εμπλέκονται και άλλα άτομα στην εξαφάνιση»

Η υπόθεση φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο - Στις έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη έχει μπει και ο ιδιωτικός ερευνητής.

Mesologgi 31xronos exafanisi 1280x720 1

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι και τα ερωτήματα μέρα με τη μέρα πληθαίνουν, με όλα τα σενάρια να είναι πλέον ανοιχτά. Το τελευταίο στίγμα του 31χρονου εντοπίζεται την προηγούμενη Πέμπτη και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε εν ζωή, είναι ο κρεοπώλης, ο οποίος βρίσκεται στο κάδρο των Αρχών από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί άκαρπες, αλλά θα συνεχιστούν και σήμερα τόσο κοντά στο σημείο, όπου άφησε – όπως υποστηρίζει – τον 31χρονο ο κρεοπώλης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Η υπόθεση φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο με την τύχη του νεαρού άνδρα να αποτελεί μυστήριο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έστειλε στο Μεσολόγγι κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Αν και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όλα τα σενάρια είναι πιθανά, ωστόσο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειες ενισχύεται κάθε μέρα που περνά.

«Δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί ότι πρόκειται για έγκλημα όσο είναι αγνοούμενος ο 31χρονος, αλλά είναι και ανοιχτές κάποιες άλλες εκδοχές, όπως π.χ. να έπαθε έμφραγμα ή να συνέτρεξε κάποιος άλλος αιφνίδιος λόγος…», ανέφερε στην εφημερίδα Πελοπόννησος πηγή από τις Αρχές ασφαλείας του Μεσολογγίου.

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μπάμπης.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι σε μια από τις καταθέσεις του ο κρεοπώλης αποκάλυψε ότι «κάτι έκαναν» μέσα στο αυτοκίνητο οι δυο άνδρες, που εξετάζεται ως ένα πιθανό, σοβαρό συμβάν, το οποίο μπορεί να έχει «ανατρεπτική» διάσταση στην υπόθεση. Αν ισχύουν τα όσα υποστήριξε ο κρεοπώλης, θα φανεί, εφόσον είναι νεκρός ο 31χρονος Μπάμπης, μόλις ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα ο κρεοπώλης κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, στην οποία υπεβλήθη επειδή κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι 10 εκατοστών, κατέθεσε ότι έκανε χρήση χασίς και γι’ αυτό δεν θυμάται τις κινήσεις του μόλις άφησε τον Μπάμπη στο σημείο των ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Δεν είναι σε θέση, δηλαδή, να περιγράψει στους Αστυνομικούς πού πήγε, αν περιπλανήθηκε για πάνω από 1 ώρα από τη στιγμή που αποβίβασε – όπως ο ίδιος υποστηρίζει – τον 31χρονο από το τζιπ του. Όπως τους είπε, χαρακτηριστικά, έχει κενά μνήμης.

«Εμπλέκονται και άλλα άτομα στην εξαφάνιση»

Την ίδια ώρα η οικογένεια του 31χρονου βρίσκεται στο «σκοτάδι» και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει να μιλήσει.

Χθες, ο πατέρας του Μπάμπη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έδωσε μία άλλη διάσταση στην εξαφάνιση λέγοντας ότι εμπλέκονται περισσότερα άτομα στην υπόθεση, την οποία χαρακτήρισε «επαγγελματική», και ζήτησε να γίνουν έρευνες και στην ορεινή Ναυπακτία, καθώς ο κρεοπώλης επισκέφτηκε την περιοχή την επομένη της εξαφάνισης.

Τα κενά της υπόθεσης

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη έχει μπει και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

«Υπάρχει ένας κενός χρόνος μιας ώρας περίπου από το σημείο που άφησε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, μέχρι το σπίτι του», είπε σήμερα μιλώντας στο Mega.

«Αυτή η διαδρομή είναι 7 με 8 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνεις πάνω από 8 λεπτά, εκεί χάνεται μια ώρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι στο κάδρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει, δε θυμάται, αυτό το κενό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια κάνει λόγο για τα κενά στα λεγόμενα του κρεοπώλη και στις αντιφάσεις που υπάρχουν.

«Την Πέμπτη τον καλεί ο Μπάμπης να πάει στο σπίτι να τον πάρει για να τον πάει σε ένα σημείο στην παλιά εθνική Μεσολογγίου – Ιωαννίνων σε ένα σημείο που είναι τα ΤΕΙ, ερημιά. Θα πήγαινε για κυνήγι. Εγώ ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για κυνήγι πηγαίνουν με τις φόρμες και όχι ντυμένοι καλά. Του λέει του ανθρώπου που είναι στο κάδρο ότι θα πάω με έναν φίλο μου. Αρχικά τον ρωτάει, και είπε ότι δεν του απάντησε ο Μπάμπης αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει. Εκ των υστέρων λέει ότι θα πήγαινε με τον τάδε, τον οποίο τον καλεί η αστυνομία και ο άνθρωπος αρνείται ότι θα πήγαινε και ότι είχε επαφή με τον Μπάμπη. Είναι μια αντίφαση του ανθρώπου που είναι στο κάδρο».

«Δεύτερη αντίφαση είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να καλύψει το κενό της μιας ώρας. Τρίτο σημείο είναι ότι ο Μπάμπης τού είχε δανείσει 17.000 ευρώ και λίγες μέρες πριν του είχε πει ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θέλει τα χρήματά του. Έχει πάρα πολλά κενά».

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

katexaki821

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

Τρόμο προκάλεσε ο οδηγός που κυκλοφορούσε με παραμορφωμένο αυτοκίνητο και χτυπούσε σε κιγκλιδώματα και πεζοδρόμια

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

flessa 1

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

Ο Γιάννης Μυλόπουλος ζητά να ενημερωθεί για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε η Περιφερειακή…