Ανατροπή από Κούγια: Η νέα εκτίμηση για το ποιος θα κερδίσει το επεισοδιακό ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Αλλάζουν τα δεδομένα μετά την νέα έκθεση του διαιτητή

Κούγιας

Ανατροπή δεδομένων από τον Αλέξη Κούγια καθώς ο γνωστός ποινικολόγος μετά τη νέα συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, τόνισε ότι το ματς θα κατοχυρωθεί υπέρ των «πρασίνων».

Πιο συγκεκριμένα μπορεί ο ίδιος ο κ. Κούγιας να είχε πει ότι το ντέρμπι θα συνεχιστεί απ’ το 50′, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο και την εκτίμηση που κάνει μετά τη νέα έκθεση του Μαρέσκα ο Παναθηναϊκός θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού, με τον Ολυμπιακό να δέχεται και -1 βαθμό, αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Πιο συγκεκριμένα, όλα όσα ανέφερε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: Ευτυχώς επιβεβαιώνομαι, γιατί είχα πει ότι απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο είναι το φύλλο αγώνος και απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο είναι η ιατρική έκθεση. Τότε σας είχα πει, με το τότε φύλλο αγώνος, πριν προκύψει η συμπληρωματική έκθεση και με τα όσα είχε πει ο γιατρός, ότι δεν προέκυπτε υπαιτιότητα κανενός.

Ο διαιτητής είχε κρατήσει μια ουδέτερη θέση, γιατί ούτε βγήκε στο γήπεδο να σφυρίξει το παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού, επειδή ο Παναθηναϊκός αδικαιολόγητα δεν έβγαινε, ούτε από την άλλη πλευρά είχε διακόψει το παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού.

Όμως χθες ο διαιτητής κατέθεσε συμπληρωματική έκθεση και μάλιστα έχει δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενό της, όπου παίρνει θέση, όσον αφορά την κατάσταση του Χουάνκαρ κατά τον χρόνο της διακοπής. Και λέει ότι ο λόγος της διακοπής ήταν η κατάσταση του Χουάνκαρ, που ήταν πολύ σοβαρή. Εκεί νομίζω ότι τελειώνει η σημερινή διαδικασία.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με την αφαίρεση ενός βαθμού, πέρα από τον βαθμό της ισοπαλίας που θα χάσει, ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τους 3 βαθμούς, θα έχουμε τιμωρία έδρας και βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Είναι μονόδρομος για τον οποιοδήποτε δικαστή. Είναι τυχερή η δικαστής, καθώς θα είχε πολύ δύσκολο έργο αν δεν υπήρχε η συμπληρωματική έκθεση».

 

Πριν από δυο ήμερες ο ίδιος είχε αναφέρει ότι το ματς θα συνεχιστεί απ’ το 50′:

Ο Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, “Οι Απροσάρμοστοι” με τον Χρήστο Κοντό και τον Γιάννη Παπαγεωργίου και έδωσε τη δική του εκτίμηση σχετικά με την απόφαση για το ντέρμπι “αιωνίων” που δεν ολοκληρώθηκε… ποτέ, καθώς διεκόπη οριστικά στο 50ο λεπτό.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον αέρα της εκπομπής σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν, αλλά και την πιθανή έκβαση της υπόθεσης, βάσει της εμπειρίας του.

Ο ίδιος ανέφερε πως κατά την εμπειρία του, η απόφαση του δικαστήριο, θα είναι το παιχνίδι να συνεχιστεί από το 50ο λεπτό, οπότε και υπήρξε η διακοπή.

«Ο διαιτητής έλυσε το πρόβλημα. Πήρε θέση και είναι απόλυτο αυτό που θα σας πω η απόφαση θα είναι η επανάληψη του αγώνα από το λεπτό που διεκόπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Εξήγησε μάλιστα το σκεπτικό του, τονίζοντας ότι μια τέτοια λύση είναι… μονόδρομος και αυτό ακριβώς θα πρέπει να αποφασιστεί, κάτι που μένει να φανεί εάν θα συμβεί.

Δείτε το βίντεο:

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…