Newsroom

Newsroom

Ανατριχιαστικό: Αφαίρεσε νέο είδος παρασιτικών σκουληκιών από το μάτι της (video)

Ούτε ένα ούτε δυο αλλά… δεκατέσσερα συνολικά σκουλήκια είχε στο μάτι της μια νεαρή κοπέλα. Η είδηση είναι αρκετά ανατριχιαστική από μόνη της. Όταν όμως διαβάσει κανείς πως πρόκειται για ένα νέο είδος παρασιτικών σκουληκιών, τότε γίνεται ακόμα περισσότερο.

5a82d9711dc524f4248b458a

Ο λόγος για την Άμπι Μπέκλεϊ, μια 28χρονη η οποία βρήκε στο μάτι της 14 παρασιτικά σκουλήκια!

Σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων: «Αυτή είναι μόλις η 11η φορά που άνθρωπος μολύνθηκε με ‘σκουλήκι του ματιού’ στη Βόρεια Αμερική», εξηγεί ο επικεφαλής της μελέτης που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, σημειώνοντας πως «το πραγματικά συγκλονιστικό είναι πως πρόκειται για νέο είδος που δεν έχει μολύνει ανθρώπους ξανά. Είναι ένα παράσιτο βοοειδών που με κάποιο τρόπο μεταφέρθηκε στον άνθρωπο».

Και πράγματι, η 28χρονη μεγάλωσε σε ένα ράντσο στο Μπρούκινγκς του Όρεγκον, ζώντας μέσα σε άλογα και αγελάδες, ενώ λατρεύει τα ταξίδια. Τον Ιούλιο του 2016, συνδύασε τη δουλειά με το πάθος της, ταξιδεύοντας στην Αλάσκα και δουλεύοντας σε ένα αλιευτικό σολομού. Και ήταν τότε, μετά από περίπου δύο εβδομάδες δουλειάς, που εμφανίστηκαν τα συμπτώματα.

«Το αριστερό μου μάτι ήταν πολύ ερεθισμένο και κόκκινο και είχα εμφανίσει βλεφαρόπτωση. Είχα επίσης έντονες ημικρανίες και τότε άρχισα να αναρωτιέμαι τι ακριβώς συμβαίνει», θυμάται η Μπέκλεϊ. Όταν το αλιευτικό έπιασε λιμάνι, η (τότε)26χρονη βρήκε έναν καλό καθρέπτη και κοίταξε το μάτι της: «τράβηξε το κάτω μέρος του ματιού μου και παρατήρησα κάτι αλλόκοτο στο δέρμα εκεί. Έβαλα το δάχτυλό μου και ξαφνικά πετάχτηκε ένα σκουλήκι. Απλώς σοκαρίστηκα».

Δείτε το βίντεο:


Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…