Newsroom

Newsroom

Ανατριχιάζουμε στη σκέψη να δούμε και πάλι υπουργούς τον Βενιζέλο, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Λοβέρδο

Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος, υπερβαίνει το 10%, δεν έχει αποφασίσει ποιο κόμμα να επιλέξει  στην περίπτωση που…

venizelos 112

Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος, υπερβαίνει το 10%, δεν έχει αποφασίσει ποιο κόμμα να επιλέξει  στην περίπτωση που θα πάει να ψηφίσει. Το μεγαλύτερο μέρος των αναποφάσιστων ανήκει σε εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές τις 25ης Γενάρη. Αισθάνονται ότι το κόμμα τους, τους πρόδωσε υπογράφοντας το τρίτο μνημόνιο και επιθυμούν να το τιμωρήσουν ενώ ταυτόχρονα είναι αντίθετοι και σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούν την παλινόρθωση του παλιού μνημονιακού καθεστώτος υπό την νεκραναστημένη Δεξιά. Ανατριχιάζουν στη σκέψη να δουν και πάλι υπουργούς τον Βενιζέλο, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη, τον Λοβέρδο και όλο αυτό το μνημονιακό συρφετό που μέσα σε τέσσερα χρόνια κατέστησε τη χώρα μας αποικία χρέους των δανειστών, του Σόϊμπλε και της Μέρκελ.

Η τιμωριτική διάθεση, η απογοήτευση και η κούραση σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μας οδηγήσουν στην αποχή από την κρίσιμη εκλογική μάχη, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η απουσία από τα δρώμενα αφήνει το πεδίο ελεύθερο σε αυτούς που θέλουν να διαφεντεύουν ερήμην μας τη ζωή μας. Ακόμη περισσότερο δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε επιλογές  αταξικές και ανάλαφρες που θα δώσουν τη δυνατότητα στους διαπλεκόμενους  και τους παραβάτες του δημοσίου συμφέροντος να ξεφύγουν για μία ακόμη φορά από τη μέγγενη της δικαιοσύνης.

Η Σοσιαλιστική Προοπτική η οποία για λόγους που υπερβαίνουν τις δυνατότητές και την ευθύνη της,  δεν κατέστη δυνατόν να συμμετέχει στον εκλογικό αγώνα, παρά τη μεγάλη απήχηση των θέσεών της  σε ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού, καλεί τα μέλη και τους φίλους της να δώσουν τη μάχη για να μην επικρατήσουν για μία ακόμη φορά οι Νεοφιλελεύθερες πολιτικές η εφαρμογή των οποίων από τους υπηρέτες του κεφαλαίου έχουν οδηγήσει τη Χώρα στην καταστροφή.

Πηγή: Σοσιαλιστική Προοπτική