Ανατριχιαστικά τα στοιχεία για τον δολοφόνο με τον μπαλτά στην Κρήτη

Με καταιγιστικό ρυθμό έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες για τον δράστη με τον μπαλτά στην Ιεράπετρα. Με το φονικό όπλο στο…

Με καταιγιστικό ρυθμό έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες για τον δράστη με τον μπαλτά στην Ιεράπετρα.

Με το φονικό όπλο στο χέρι, ο 26χρονος Πακιστανός υπήκοος κατακρεούργησε 53χρονο συμπατριώτη του και στη συνέχεια επιτέθηκε σε 49χρονο Ιεραπετρίτη ενώ συνέτρωγε με την οικογένεια του σε ταβέρνα. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τρία χτυπήματα στο κεφάλι και διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Με τον αιματοβαμμένο μπαλτά στα χέρια, ο 26χρονος κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έσπασε ένα περιπολικό. Ο αστυνομικός στην σκοπιά μετά από πάλη, κατάφερε να τον αφοπλίσει και να του περάσει χειροπέδες. Της αιματοχυσίας προηγήθηκε η απόπειρα βιασμού μίας 40χρονης από την Ιεράπετρα. Ο 26χρονος εργαζόταν στα θερμοκήπια του συζύγου της.

Η γυναίκα αν και γλίτωσε το βιασμό, έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του νεαρού εργάτη.

Το χρονικό αυτής της τραγωδίας ξεκίνησε τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου οπότε και ο 26χρονος αποπειράθηκε να βιάσει μέσα σε θερμοκήπιο στην περιοχή της Γρα Λυγιάς, τη γυναίκα του αφεντικού του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε εκτός Κρήτης.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε την περιοχή και με το ποδήλατο πήγε στην Ιεράπετρα όπου ξεκίνησε το μακελειό. Ο πρώτος «λογαριασμός» που θέλησε να κλείσει ήταν με έναν 53χρονο συμπατριώτη του. Πήγε στο μαγαζί που διατηρούσε ο 53χρονος και ο αδελφός του. Ο τελευταίος απουσίαζε για δουλειά, ο άλλος βρισκόταν στο δωμάτιο που υπάρχει στο εσωτερικό του καταστήματος. Ο 26χρονος φέρεται να έμεινε εκεί για 2,5 με 3 ώρες μέχρι που προχώρησε στη δολοφονία του. Τον πολτοποίησε με τον μπαλτά.

Επόμενη στάση του νεαρού  ήταν ο 49χρονος Κρητικός. Κατευθύνθηκε στην περιοχή της Κάτω Παραλίας Ιεράπετρας όπου η οικογένεια του παθόντα διατηρεί ζαχαροπλαστείο. Ο ίδιος έτρωγε με την οικογένεια του σε παρακείμενη ταβέρνα. Ο 49χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Σχεδόν πισώπλατα ο 26χρονος τον χτύπησε με τον μπαλτά στο κεφάλι. Στην κίνηση του να καταφέρει και νέο χτύπημα, η κόρη του θύματος ενστικτωδώς απώθησε τον δράστη, ενώ θαμώνας προσπάθησε να τον αποτρέψει, πετώντας μία καρέκλα.

Προκαλεί αίσθηση η πληροφορία ότι ο δράστης πήγε αποφασισμένος να τον σκοτώσει επειδή φέρεται ο παθόντας να του χρωστούσε 5 ευρώ! Αυτό έλεγε και ξαναέλεγε: «μου χρωστούσε 5 ευρώ, εγώ γιατί να χάσω αυτά τα λεφτά». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 26χρονος έβγαζε μία πικρία ότι ήταν αδικημένος από την ζωή.

Με τον ματωμένο μπαλτά στο χέρι, ο 26χρονος τράπηκε σε φυγή. Κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Ο Πακιστανός άρχισε να σπάει με μανία τα τζάμια ενός περιπολικού, αποφασισμένος να συνεχίσει την αιματοχυσία. Ο αστυνομικός που ήταν φρουρός κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 26χρονο και να τον αφοπλίσει.

Σε βάρος του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος του 49χρονου αλλά και του αστυνομικού, για βιασμό, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για πρόκληση φθορών και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η απολογία του ορίστηκε για την Τρίτη.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…