Newsroom

Newsroom

Ανατριχίλα στα Πετράλωνα: «Η μητέρα ήταν μπροστά σε βιασμούς του γιου της» – Ταυτοποιήθηκαν ήδη 17 βιαστές

«Ο πατέρας έκανε πάρτι και κακοποιούσαν το παιδί του» - Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για τους βιασμούς στα Πετράλωνα

pexels pixabay 163431

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στα Πετράλωνα από τον ίδιο τους τον πατέρα, μετά τη μήνυση που υπέβαλαν δύο παιδιά σε βάρος των γονιών τους.

Η δικηγόρος της ενήλικης σήμερα κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα, είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία. Είναι τρία παιδιά που έχουν κακοποιηθεί στα Πετράλωνα»

Η κυρία Πλαστήρα αποκάλυψε ότι υπάρχει και ένα τρίτο παιδί μικρότερο από τα δύο που έκαναν την καταγγελία, ενώ είπε ότι τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα και «αρκετούς ανθρώπους από το περιβάλλον του πατέρα. Είναι φρικτό. Οργάνωνε πάρτι όπου συνέβαιναν τα γεγονότα. Μητέρα υπήρχε στο σπίτι αλλά καταγγέλλουν ότι όλα γίνονταν εν γνώσει της».

Πετράλωνα: Έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 17 άτομα

Επιπλέον, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 17 άτομα για τη σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου αγοριού όταν ήταν στην ηλικία των 7 ετών, στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με την κυρία Πλαστήρα, ένας από τους βιαστές είναι και θείος τους.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «το αγόρι, το οποίο ήταν και το πρώτο που εξομολογήθηκε τι περνούσε στα χέρια του πατέρα του μιλώντας σε κάποιο κύριο που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά και στις καταθέσεις του είπε, επίσης, ότι δεχόταν απειλές από τη μητέρα για να σταματήσει τις καταγγελίες».

Παράλληλα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας είπε ότι η μητέρα καθόταν και παρακολουθούσε τους βιασμούς.