Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου-Κανονικά οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών - Πειραιώς- Αιγαίου και Δωδεκανήσου αναστέλλονται μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2018, ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, ενώ οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξάγονται κανονικά.

5a7a08831dc52435268b4597

Αναλυτικότερα, ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του συλλόγου, που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, καθώς και για τις 14 και 21 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ύστερα από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη, θα παρέχεται άδεια από το σύλλογο για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Τέλος, ο σύλλογος επισημαίνει ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Παν.Λαφαζάνης: Επιτυχία του κινήματος η αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών

Ο Παν. Λαφαζάνης, μόλις πληροφορήθηκε την αναστολή των φυσικών πλειστηριασμών, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Με την εξαγγελία των κινητοποιήσεων και τρέμοντας τις αντιδράσεις των αγωνιστών του κινήματος και των πολιτών, ή κυβέρνηση και η τραπεζική κλίκα που, υπό τον Γεώργιο Ρούσκα, διοικεί τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών – Πειραιώς έσπευσαν να αναστείλουν τους ανακοινωμένους φυσικούς πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής μέχρι τις 21 Φλεβάρη.

Η πανικόβλητη αυτή αναβολή των φυσικών πλειστηριασμών συνιστά μια ακόμη επιτυχία του κινήματος για την προστασία των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας”.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…