ΧΑ

Χρήστος Αβραμίδης

Αναστάσης Μανιουδάκης: Να υπάρξει Δικαιοσύνη για την αστυνομική δολοφονία του πατέρα μου (video)

«Η απώλεια του οπτικοακουστικού υλικού οφείλεται σε απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας από τον Εισαγγελέα», τονίζει ο γιος του Κωστή Μανιουδάκη

Μανιου

Ο Αναστάσης Μανιουδάκης, γιος του Κωστή Μανιουδάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην Κρήτη, σχολίασε τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση του πατέρα του.

Αρχικά μίλησε για την κίνηση του αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών να καλέσει τους τέσσερις αστυνομικούς που βρίσκονταν στον έλεγχο, να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις για την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα σημαντικό στοιχείο που είναι η απώλεια των βίντεο από την κάμερα μίας επιχείρησης που βρισκόταν κοντά στη σημείο του αστυνομικού ελέγχου.

Όπως καταγγέλλει, η απώλεια του οπτικοακουστικού υλικού οφείλεται σε απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας από τον Εισαγγελέα, ώστε να δεσμευθεί αυτό το υλικό, με αποτέλεσμα όταν αργότερα καλέστηκαν οι ιδιοκτήτες του υλικού, αυτά τα βίντεο να μην υπάρχουν πια.

Εκτός αυτών, ο Αναστάσης Μανιουδάκης αναφέρει ότι στην πρώτη έρευνα για το συμβάν συμμετείχαν και οι δύο από τους τέσσερις εμπλεκόμενους αστυνομικούς, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την αξιοπιστία της και για την πραγματική διάθεση της αστυνομίας να διαλευκάνει την υπόθεση.

Τέλος, ο γιος του Κωστή Μανιουδάκη μιλάει για το κύμα αλληλεγγύης και ευχαριστεί τους ανθρώπους που στηρίζουν την οικογένεια στην υπόθεση, εκτιμώντας ότι το κίνημα είναι ο καθοριστικός λόγος που επιτεύχθηκε αυτή η εξέλιξη.

Περιστατικό κακοποίησης ζώου στο Ναύπλιο: Συνοδηγός αυτοκινήτου κρατά δεμένο σκύλο που αναγκάζεται να τρέχει (video)

skylos nafplio

Περιστατικό κακοποίησης ζώου στο Ναύπλιο: Συνοδηγός αυτοκινήτου κρατά δεμένο σκύλο που αναγκάζεται να τρέχει (video)

Αυτοκίνητο εν κινήσει με τον σκύλο να τρέχει στο πλάι και τον συνοδηγό να κρατάει…