Newsroom

Newsroom

Αναστασιάδης: Μεγαλύτερη περιπέτεια από αυτήν της καρδιάς μου το Μπαρμπαρός

«Το Μπαρμπαρός είναι μεγαλύτερη περιπέτεια από τη βαλβίδα της καρδιάς μου», δήλωσε από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για επέμβαση…

anastasiades239

«Το Μπαρμπαρός είναι μεγαλύτερη περιπέτεια από τη βαλβίδα της καρδιάς μου», δήλωσε από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για επέμβαση στην καρδιά, ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα υποβληθεί σε διορθωτική χειρουργική επέμβαση της μιτροειδούς βαλβίδας στο νοσοκομείο Mount Sinai, στο Μανχάταν. Αρχικά, η επέμβαση είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη, αλλά ενδέχεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Ο κ. Αναστασιάδης έφτασε στη Νέα Υόρκη συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη, τον προσωπικό γιατρό του, Σάββα Καδή και τον καρδιοχειρουργό Μαρίνο Σωτηρίου. Την Τρίτη αναμένεται να φθάσουν στην αμερικανική μεγαλούπολη και οι δυο κόρες του.

Το βράδυ της Κυριακής ο Κύπριος πρόεδρος δέχθηκε δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και δήλωσε ότι σήμερα θα εισαχθεί στο νοσοκομείο για τις απαιτούμενες προκαταρκτικές εξετάσεις. «Ευελπιστώ την Τρίτη αν όλα είναι καλά, να χειρουργηθώ», είπε, προσθέτοντας πως «οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως διορθώνεται και όλα θα πάνε καλά».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…