Ανασχηματισμός με το "βαθύ λαρύγγι" και το …δεξί εξτρέμ;

Το μήνυμα των εκλογών ήταν ηχηρό και στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος θα συναντηθούν σύμφωνα με πληροφορίες…

sam 1

Το μήνυμα των εκλογών ήταν ηχηρό και στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος θα συναντηθούν σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ή την Τρίτη το πρωί, προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό των εκλογών. Την Τρίτη το βράδυ ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να παρευρεθεί στο δείπνο των αρχηγών της Ε.Ε. όπου θα γίνει συνολική αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται ανασχηματισμός εντός του Ιουνίου. Αναμένεται είσοδος στην κυβέρνηση-σε παραγωγικό υπουργείο- του Ανδρέα Λοβέρδου, καθώς και του Άρη Σπηλιωτόπουλου, η αξιοποίηση του οποίου αποτελεί …”υπόσχεση”.

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Στουρνάρα, ενδεχομένως να περιοριστεί το χαρτοφυλάκιό του στη διαπραγμάτευση του χρέους, και να δούμε στο υπουργείο Οικονομικών τον Σταύρο Παπασταύρου, τον Χρύσανθο Λαζαρίδη ή κάποιο άλλο τρίτο πρόσωπο.  


Το «βαθύ λαρύγγι» Σταύρος Παπασταύρου

Την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες πως ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, θα είναι αυτός που θα αναλάβει τη θέση του Γιάννη Στουρνάρα στο Υπουργείο Οικονομικών, η έρευνα του ανακριτή Δ. Φούκα, φαίνεται να τον σκιαγραφεί ως το “βαθύ λαρύγγι” του Μαξίμου.

Όπως πρόσφατα αποκάλυψε το τεύχος 51 του HOT DOC, ο 3ος τακτικός ανακριτής, ερευνώντας τις πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή, προχώρησε σε νόμιμη παρακολούθηση τηλεφώνων ανθρώπων που ανήκαν στο περιβάλλον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Από την παρακολούθηση των συνομιλιών προκύπτει πως ο επί 35 χρόνια φίλος του πρωθυπουργού Άρης Καρατζάς και ο σύμβουλος του Παπανδρέου Άλεξ Ρόντος, αντάλλασαν μεταξύ τους πληροφορίες με ζητούμενο τη διείσδυση ισραηλινών και αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονταν όπως ομολογούν στις συνομιλίες τους από το Μέγαρο Μαξίμου και τον ίδιο τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Σταύρο Παπασταύρου.

Οι επαφές των παρακολουθούμενων καταλήγουν μάλιστα σε πρώην και νυν στελέχη της Μοσσάντ. Οι κινήσεις  του έλληνα πρωθυπουργού στο ταξίδι του στις ΗΠΑ το καλοκαίρι ,φαίνεται να έχουν δοθεί με λεπτομέρειες από τον Παπασταύρου στους συνομιλητές του

Ο Σταύρος Παπασταύρου, είναι από τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ, με ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ και συνδικαιούχους τον συνταξιούχο πατέρα του, πρώην υπάλληλο του ΟΤΕ και τη νοικοκυρά μητέρα του. Ο Σταύρος Παπασταύρου είχε δηλώσει στο HOT DOC, διαχειριζόταν αυτά τα χρήματα ως δικηγόρος του εβραίου Έλληνα επιχειρηματία Σάμπυ Μιονί.

Στο συγκεκριμένο τεύχος του HOT DOC, δημοσιεύονταν λεπτομέρειες από το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων, το οποίο θέτει σοβαρό θέμα για το πώς τελικά και από ποιούς υπαγορεύεται η κυβερνητική πολιτική. Πράκτορες, υπάλληλοι ξένων συμφερόντων και σκιώδεις τύποι φαίνεται να είναι οι υποβολείς του κυβερνητικού έργου.


Χ. Λαζαρίδης-Από τον Μαρξ το δεξί …εξτρέμ του Σαμαρά

Πρώην μαρξιστής, αλλά καλός και πιστός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης δεν είναι άλλος από τον άτυπο επιτελάρχη της κυβέρνησης. Από την αντίσταση επί Χούντας και το ΚΚΕ Εσωτερικού, βρέθηκε να ιδρύει το Δίκτυο 21, μια άκρως πατριωτική, ίσως και εθνικιστική οργάνωση και να συνεργάζεται με τον σημερινό πρωθυπουργό, όταν αποφάσισε να οργανώσει λόμπι ομογενών για το θέμα της «Μακεδονίας».

Οι αριστεροί – πρώην σύντροφοί του, τον οικτίρουν και οι δεξιοί – νυν συναγωνιστές του, τον φοβούνται, λόγω της σχέσης του με τον Σαμαρά. Ο Χ. Λαζαρίδης είναι ο άνθρωπος, πίσω απ’ τον πρωθυπουργό κι εκείνος που έχει αναλάβει την αποδόμηση της αριστεράς την οποία γνωρίζει εκ των έσω.

 

Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το γιο του μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη

6192810

Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη με το γιο του μετά την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του…

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, με παρόντα τον Τσίπρα

6187950

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, με παρόντα τον Τσίπρα

Ο πρώην πρωθυπουργός θα «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη…

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…