Ανάρτηση Ηλιόπουλου στο Facebook για τον Μπακογιάννη    

Μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπακογιάννης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έγραψε σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος.

νασος

Αφορμή υπήρξε το αποψινό debate των υποψήφιων δημάρχων Αθηναίων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Ηλιόπουλος – και σχολίασε το γεγονός ότι ο κ. Μπακογιάννης σε αντίθεση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, «δεν φοβάται την αντιπαράθεση».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου, έχει ως εξής: «Απόψε στις δώδεκα θα βρίσκομαι στον ΣΚΑΙ σε μια συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων γύρω από το μέλλον της Αθήνας. Ομολογώ πως το καλό με τον κ. Κώστα Μπακογιάννη, είναι ότι, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν φοβάται την αντιπαράθεση. Αυτό είναι καλό και για την πολιτική ζωή της χώρας και για την ποιότητα της δημοκρατίας μας. Ακούγοντας τις χθεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σκεφτόμουν ότι σύντομα, μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Οκτωβρίου, ο κύριος Μπακογιάννης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και σε περίπτωση που το καταφέρει, αυτή τη φορά τουλάχιστον, ο πρωθυπουργός θα έχει απέναντί του έναν άνθρωπο που δεν τον σκιάζουν τα τηλεοπτικά debate!». 

 

 

 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους