Newsroom

Newsroom

Αναρχική απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε από αστυνομικούς στο Μεξικό

Η σωρός της γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο εντοπίστηκε χθες σε δασύλλιο κοντά στην πόλη του Μεξικού.    Η Μaria…

Η σωρός της γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο εντοπίστηκε χθες σε δασύλλιο κοντά στην πόλη του Μεξικού.    Η Μaria Paulina Inefavel Lorand φαίνεται να απήχθη από την αστυνομία του Μεξικό προκειμένου να την αναγκάσουν να παραδεχτεί την συμμετοχή της σε επιθέσεις εναντίον τραπεζών, που σημειώθηκαν τον τελευταίο μήνα στην πρωτεύουσα της χώρας. Η κοπέλα εντοπίστηκε χθες δολοφονημένη σε ένα δασύλλιο έξω απο την πόλη του Μεξικού και έφερε εμφανή σημάδια βιασμού.

Σύμφωνα με την αναρχική ομάδα, BLOQUE ANARKO ORIENTE, η σύντροφός τους είχε εξαφανιστεί από τις 8 Ιανουαρίου, ενώ προηγουμένως είχε υποστεί διαρκείς παρενοχλήσεις από την αστυνομία.

Μαρτυρίες πολιτών υποδεικνύουν δύο αστυνομικούς για την απαγωγή της κοπέλας. Η νεαρή αναρχική ήταν μητέρα ενός παιδιού 7 μηνών.

Η Anarko Oriente κατηγορεί για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της Paulina την αστυνομία και καταγγέλλει ότι ο θάνατος της συντρόφου τους, είναι πολιτικό ζήτημα ενώ προγραμματίζει δράσεις και διαμαρτυρίες για την δολοφονία.

“Η Paulina ήταν μια εξαιρετική γυναίκα και μητέρα, που αγωνιζόταν ώστε να αφήσει έναν καλύτερο κόσμο για τον γιο της” αναφέρουν οι σύντροφοι της σε ανακοίνωσή τους. 

πληροφορίες απο mediosindependientes.wordpress.com από το stokokkino.gr