Άναψε… το «πράσινο φώς» από την Καλλιθέα ο Μητσοτάκης για εκλογές

Σε αναφορά για τις εκλογές του 2023 προχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Καλλιθέα. Ο πρωθυπουργός μπήκε σε εντελώς προεκλογικό κλίμα υπό το βάρος του σκανδάλου των υποκλοπών

Στην Καλλιθέα βρέθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικές εκστρατείας, η οποία φαίνεται πως ξεκίνησε για τα καλά. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας όπου στεγάζεται ένα από τα 18 Επιχειρησιακά Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας που έχουν ενσωματωθεί σε ΑΤ ανά τη χώρα. Μάλιστα και στη βόλτα που έκανε στην πόλη, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα για τις εκλογές, και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί ξανά τη Νέα Δημοκρατία, διότι όπως ισχυρίστηκε, «ήμασταν συνεπείς στις προεκλογικές δεσμεύσεις και κρατάμε σταθερό το τιμόνι του σκάφους της πατρίδας μας σε ταραγμένα νερά».

Κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, υπογράμμισε, επίσης, ότι σε καμία κυβέρνηση της μεταπολίτευσης δεν έχουν τύχει τόσες δυσκολίες.

«Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές. Και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποδεικνύοντας πως το κυβερνών κόμμα αρχίζει και μπαίνει πλέον και επίσημα σε προεκλογικούς ρυθμούς.