Αναποδογυρίζοντας την Ιστορία!

Ο από σπόντα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης γουστάρει συνομιλητές που αποδέχονται τον ρόλο του υποτελούς

ek adbor

Ο ένας (Μάκης Βορίδης) ζήτησε από τον αρχηγό του να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη δει ξανά η χώρα ένα κόμμα της Αριστεράς στην κυβέρνηση. Δεν αναφέρθηκε ούτε στα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιήσει (προφανώς τον άφησε ελεύθερο να επιλέξει) ούτε πήρε θέση στο ενδεχόμενο της συμμετοχής ενός αριστερού κόμματος σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Την ίδια στιγμή όμως και αυτός και άλλοι ομόδοξοί του καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θέλει τη συναίνεση στα μεγάλα ζητήματα. Δηλαδή, απαιτεί από ένα κόμμα που το θεωρεί επικίνδυνο να βάζει πλάτη κάθε φορά που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ο από σπόντα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης γουστάρει συνομιλητές που αποδέχονται τον ρόλο του υποτελούς. Είναι η μία εκδοχή της αντίληψης περί ιδιοκτησίας της χώρας.

Την άλλη, την πιο ωμή, εξέφρασε ο ιδεολογικά ομοτράπεζός του Αδωνις Γεωργιάδης. Ο λαλίστατος υπουργός Ανάπτυξης αφού δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να ρίξει τις μπουλντόζες στο Ελληνικό (έχουν στήσει οδοφράγματα οι αριστεροί), αφού δεν έχει δει τους επενδυτές να κάνουν ουρές στο γραφείο του, έτοιμους να σπρώξουν τα λεφτά τους στην ταλαίπωρη πατρίδα (υπονομεύουν την πολιτική του οι αριστεριστές), πήγε το θέμα πιο μακριά.

Δήλωσε με αφορμή τα πέντε χρόνια από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Γενάρη του 2015 ότι «οι περισσότεροι λυπούνται για την επέτειο των 5 ετών από την άνοδο του @atsipras στην εξουσία. Εγώ την εορτάζω. Κόστισε πολλά και σε πολλούς αλλά ήταν το αναγκαίο Τίμημα για να απαλλαγούμε οριστικά από την Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς που κατέστρεφε διαρκώς την Ελλάδα». Μαθήματα αυτογνωσίας από έναν ανιδιοτελή ιστορικό.

Με τα ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή του θα γίνουμε μάρτυρες της κατάρρευσης της ιδεολογικής ηγεμονίας της… επάρατης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, γιατί προέρχονται από το επιτελείο του υπουργού -το οποίο αποτελείται από αξιοσέβαστους επιστήμονες με μπόλικα πραγματικά και όχι μαϊμού διδακτορικά-, τα στοιχεία είναι τόσο συντριπτικά που θα υποχρεώσουν τους αριστερούς να κρυφτούν στις σπηλιές τους, εκεί όπου ανήκουν άλλωστε. Με μεγάλο κόπο και χίλια βάσανα μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε τα εξής και τα παραθέτουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα:

■ Για τη δικτατορία του Πάγκαλου ευθύνεται η Αριστερά. Από νήπιο εργαζόταν για την καταστροφή της χώρας.

■ Πίσω από τη δικτατορία του Κονδύλη βρισκόταν η Αριστερά.

■ Ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν μίσθαρνο όργανο των μπολσεβίκων.

■ Η Αριστερά, σε αντίθεση με όσα διακινούσε η ίδια για ευνόητους λόγους, απουσίαζε από την Εθνική Αντίσταση, τα στελέχη της και τα μέλη της εντάχθηκαν μαζικά στα Τάγματα Ασφαλείας, συνεργάστηκαν με τους ναζί, δεν πέρασαν από δίκη μετά την Κατοχή και αργότερα ανταμείφθηκαν με υψηλόβαθμες κυβερνητικές θέσεις.

■ Αριστεροί προβοκάτορες ήταν οι δολοφόνοι του Γρηγόρη Λαμπράκη. Πατενταρισμένοι αριστεροί οργάνωσαν το παρακράτος.

■ Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και ο Δημήτριος Ιωαννίδης ήταν διπλοί πράκτορες και έκαναν το πραξικόπημα το 1967 κατ’ εντολήν της Σοβιετικής Ενωσης.

■ Την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο ενθάρρυναν Ελληνες αριστεροί σε συνεργασία με Τούρκους ομολόγους τους.

■ Τέλος, η Αριστερά φέρει την ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας το 2010. Οι κυβερνήσεις της δανείζονταν ασυστόλως, οι κυβερνήσεις της έχτισαν τα πελατειακά δίκτυα και έφτιαξαν το σύστημα διαπλοκής, αυτές επέτρεψαν να γίνουν τα μεγάλα σκάνδαλα, αριστεροί εισέπραξαν τις μίζες, σε αριστερούς ανήκουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους.

Θέλετε και άλλες αποδείξεις ότι «η Αριστερά κατέστρεφε διαρκώς τη χώρα»; Μετά την καταιγίδα αλήθειας, η Αριστερά θα πάει στη φυσική θέση της: στη χωματερή της Ιστορίας. Στην είσοδο του σκουπιδότοπου, για να μην ξεχνούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, θα στηθεί δημοσία δαπάνη βεβαίως βεβαίως ο ανδριάντας του ρέκτη υπουργού.

Ανάγωγα

Με τον Νότη Μηταράκη τα κατάφερε ο κ. Βρούτσης. Τον έβγαλε από τα πόδια του και τον έστειλε σ᾽ ένα υπουργείο – φωτιά και λάβρα. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Χιώτη πολιτικού. Με τον κ. Σταϊκούρα όμως τα πράγματα είναι δύσκολα. Να δούμε τι θα αποφασίσει ο επικεφαλής των αρίστων όταν θα κληθεί να απαντήσει στο δίλημμα: ή ο ένας ή ο άλλος. Αρχισαν τα όργανα, το πανηγύρι ξεκίνησε.

Πηγή: Η Εφημερίδα των Συντακτών

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…