Newsroom

Newsroom

Ανακοινώθηκε η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ – Τα έξι ονόματα που αναλαμβάνουν

Ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας και εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανακοίνωσε τη σύνθεση της εξαμελούς Επιτροπής Εξομάλυνσης, η οποία θα αναλάβει όλα τα θέματα της ΕΠΟ μέχρι τις εκλογές.

5814a1201dc52463518b4624

Πρόεδρος της επιτροπής αναλαμβάνει ο καθηγητής Δικαίου, Γιάννης Δρόσος, αναπληρωτής πρόεδρος ο Νικόλαος Μπάρτζης, υπεύθυνος για την διαιτησία και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο Γεώργιος Μπίκας , υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων ο Ζήσης Βρύζας, εσωτερικός γραμματέας ο Αλέξης Δέδες και μέλος ο Απόστολος Γέροντας.

«Η ΦΙΦΑ αποφάσισε να εγκαταστήσει προσωρινή διοικούσα στην Ελλάδα για να εξομαλύνει την κατάσταση και μετά να πάει σε εκλογές. Οι εκλογές είναι ένα ιερό δικαίωμα που πρέπει να εξασκείται. Η διοικούσα είναι κάτι σαν ανωμαλία στο ποδόσφαιρο αλλά κάποιες φορές κρίνεται αναγκαία για να διορθώσει μία κατάσταση και ως προς το κανονιστικό και ακόμα και το νομοθετικό πλαίσιο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν προβλήματα και ως προς το νομοθετικό πλαίσιο. Είναι στις προτεραιότητές μας να αλλάξει το νομοθετικό και να προσβλέπει στην απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΠΟ» είπε ο κ. Κουτσοκούμνης, ενώ ερωτώμενος για το πότε θα γίνουν οι εκλογές απάντησε πως θα πρέπει να έχουν διενεργηθεί μέχρι τις 31 Μαϊου αλλά ελπίζει να γίνουν νωρίτερα.

Ο Γιώργος Μπίκας που αναλαμβάνει υπεύθυνος διαιτησίας, είπε από την πλευρά του: «Ευχαριστώ τον κ. Κουτσοκούμνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θεός δεν είμαι, θαύματα δεν κάνω, αλλά υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Αυτό που ζητώ είναι να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…