Ανακοινώθηκε επίσημα το πότε θα ολοκληρωθεί το "Game of Thrones"

Ο διευθυντής προγράμματος του αμερικανικού δικτύου HBO μίλησε για τον αριθμό των επερχόμενων επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς.

579ce77b1dc524943e8b50fd

Όπως αποκάλυψε το ΕW, το οποίο επικαλείται τις δηλώσεις του νέου διευθυντή προγράμματος του HBO Casey Bloys κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης στο Μπέβερλι Χίλς, η 8η σεζόν θα είναι και η τελευταία του «Game of Thrones».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του EW προς τον Bloys για το αν το HBO θα αποδεχτεί την επιθυμία των παραγωγών της σειράς για δύο μικρότερες σεζόν των 13, συνολικά, επεισοδίων, ο ίδιος παραδέχτηκε πως αυτό είναι το πλάνο, αν και θα προτιμούσε να γυριστούν μερικές ακόμη σεζόν. «Ναι, έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό τους όσο αφορά τον αριθμό των επεισοδίων που θέλουν να κάνουν» τόνισε ο Bloys και πρόσθεσε: «Πιστέψτε με, αν μπορούσα να τους πείσω να γυρίσουν περισσότερα, θα το έκανα. Θα ήθελα 10 ακόμη σεζόν. Αλλά είμαστε αναγκασμένοι να σεβαστούμε την άποψή τους όσο αφορά το καλό της σειράς», τόνισε. Όπως ξεκαθάρισε ο Bloys ο τελικός αριθμός επεισοδίων δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ενώ σε συμπληρωματική ερώτηση για το ενδεχόμενο κάποιου spin-off είπε πως «Το έχουμε συζητήσει, είναι κάτι στο οποίο δεν είμαι αντίθετος, αλλά πρέπει να βγάζει νόημα δημιουργικά».

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…