Newsroom

Newsroom

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών φοιτητών

Ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, τα αποτελέσματα των μετεγγραφών, με το ποσοστό των φοιτητών, για τους οποίους εγκρίθηκε η μετεγγραφή, να ανέρχεται στο 39,2%.

59c247691dc5248a738b45ed

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συνολικά, υποβλήθηκαν 14.251 αιτήσεις, από τις οποίες έγιναν δεκτές και εξετάστηκαν οι 13.921 (οι υπόλοιπες αιτήσεις υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους μετεγγραφής) και οι επιτυχόντες ανέρχονται στους 5.463 (39,2%).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή που βρίσκεται στον σύνδεσμο και συμπληρώνοντας τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μπορούν να δουν τα αποτελέσματα. Οι βάσεις των μετεγγραφών, πάντως, είναι ανηρτημένες και στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Για όσους επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, οι σχετικές αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής από αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Εξάλλου, για τους εισαχθέντες στην κατηγορία των ειδικών με ποσοστό θέσεων 5% και τους εισαχθέντες κυπριακής καταγωγής, που δεν έχουν υποβάλει αίτηση λόγω μη ολοκλήρωσης της εγγραφής τους, το υπουργείο ενημέρωσε ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για μετεγγραφή μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Κάντε κλικ εδώ

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…