Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Έπειτα από διαρροές και «πληροφορίες» πολλών εβδομάδων, το απόγευμα της Πέμπτης δόθηκαν επιτέλους στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές.

neadimokratia

Με ονόματα όπως του Ψαριανού, του Πουλή, του Πιπίνη και άλλες προσωπικές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του συστήματός του, ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Έπειτα από διαρροές και «πληροφορίες» πολλών εβδομάδων, το απόγευμα της Πέμπτης δόθηκαν επιτέλους στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές, με το δελτίο τύπου να επικαλείται πως η «συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%».

Κατά τις ανακοινώσεις, τα μισά πρόσωπα που κατεβαίνουν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία είναι «νέα», «Χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού».

Παρόλα αυτά, στα ψηφοδέλτια βλέπει κανείς ονόματα όπως του Γρηγόρη Ψαριανού, του Ιάσονα Πιπίνη, του υπόδικου για το ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή, η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Άρια Αγάτσα, καθώς και η δικηγόρος Εβίτα Βαρελα, που έχει αναλάβει υποθέσεις όπως την υπεράσπιση των τεσσάρων αστυνομικών στη δίκη της δολοφονίας του/της Ζακ Κωστόπουλου/ZackieO, αλλά και των αστυνομικών που είχαν ξυλοκοπήσει τον πολίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα, από τα ψηφοδέλτια απουσιάζουν τελικά τα ονόματα της Μαρίας Σπυράκη και της Σοφίας Νικολάου, όπως και αυτό του Θέμη Χειμάρα, παρότι με το σημερινό πόρισμα του ΣΔΟΕ που διαπιστώνει την παραβίαση του ασυμβίβαστου οι φήμες για την εκ νέου υποψηφιότητά του οργίασαν. Ακόμα, κανονικά βρίσκεται στα ψηφοδέλτια το όνομα του Νίκου Παπαθανάση, καθώς και της Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη, της πρώην συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη που μόλις το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό πως υπέγραψε «χρυσή σύμβαση» με την ΕΑΒ με 60.000 ευρώ τον χρόνο μέχρι το 2027

Στις λίστες που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία περιλαμβάνονται οι περιφέρειες όλης της χώρας, όχι όμως και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, με γαλάζιες πηγές να λένε πως «βρίσκεται στα χέρια του Κυρ. Μητσοτάκη» και να αναμένεται η ανακοίνωσή του μετά το Πάσχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένονται και να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα, αφού απο τις σημερινές ανακοινώσεις απουσιάζουν πρόσωπα όπως του Άκη Σκέρτσου, του Γιώργου Γεραπετρίτη, του Γιάννη Οικονόμου, του Νίκου Χαρδαλιά, και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Αναλυτικά η λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία στο παρακάτω έγγραφο:

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

βεγγαλικα πάρνηθα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι…