Ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ: «Θα μιλήσω με όλους τους υποψηφίους»

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε δημόσια παρέμβαση και γνωστοποίησε την πρόθεσή του να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με όλους τους υποψηφίους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής - Έχει ενημερωθεί και η Φώφη Γεννηματά

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε δημόσια παρέμβαση και γνωστοποίησε την πρόθεσή του να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με όλους τους υποψηφίους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Για αυτήν την πρωτοβουλία έχει ενημερωθεί και η Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου:

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Για αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.