Newsroom

Newsroom

Ανακοίνωση της Revoil για την επίθεση στα γραφεία της:  «Δεν μας τρομοκρατούν»

 Έκρηξη σημειώθηκε, χθες αργά το βράδυ, έξω από τα γραφεία της εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil, στην περιοχή της Βάρης, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο.  «Δεν μας τρομοκρατούν» απαντά η Revoil.

showthumb

Eπίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της Revoil , της εταιρείας πετρελαιοειδών συμφερόντων της οικογένειας Ρούσου, επί της οδού Καποδιστρίου, αργά χθες το βράδυ. Αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό όπου εξεράγη περίπου στις 22:30, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για εργαζόμενο της εταιρείας ή κάποιον περαστικό.

Η σφοδρότητα της έκρηξης ήταν τόσο μεγάλη που καταστράφηκε η πρόσοψη του κτιρίου και μεγάλο μέρος του εσωτερικού. Για την επίθεση η εταιρεία προέβη σε ανακοίνωση  αναφέροντας: «Σε συνέχεια της εμπρηστικής επίθεσης που έλαβε χώρα χτες βράδυ στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας REVOIL, καταδικάζουμε δημόσια κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τέτοιες άνανδρες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν και πάνω απ’ όλα δεν συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας μας.

Δηλώνουμε ότι θα συνδράμουμε τα μέγιστα προς τις δημόσιες αρχές για την ανεύρεση των υπαιτίων». 
 
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…