Newsroom

Newsroom

Ανακοινώνει το Galaxy s5 η Samsung;

Την πρόθεση διεξαγωγής παρουσίασης στις 24 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε σήμερα η Samsung, στα πλαίσια της έκθεσης Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.…

samsung galaxy s5

Την πρόθεση διεξαγωγής παρουσίασης στις 24 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε σήμερα η Samsung, στα πλαίσια της έκθεσης Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρει και η πρόσκληση, η παρουσίαση φέρει την ονομασία Unpacked 5 υπενθυμίζοντας ότι είναι η 5η φορά που η Samsung θα διοργανώσει κάτι παρόμοιο. Στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), θα γίνει τοις πάσι γνωστό αν η ονομασία αυτή σχετίζεται με την παρουσίαση του νέου Galaxy S5, κάτι που θεωρείται βέβαιο, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως η κορεατική εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες Unpacked εκδηλώσεις για την παρουσίαση του Galaxy Note 3 και Galaxy S4.
Ήδη από τις αρχές του χρόνου, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της Samsung, Dong-hoon Chang σε δήλωση του είχε επιβεβαιώσει παλαιότερες φήμες που τοποθετούσαν την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Samsung στην έκθεση MWC 2014.

Οι φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S5 που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό κάνουν λόγο για σημαντικές αλλαγές αρχής γενομένης από την ανάλυση η οποία μεγαλώνει στα 1440 x 2560 όπως πιθανότατα και η οθόνη η οποία από τις 5 ίντσες θα φτάσει στις 5.2. Στην Ευρώπη το S5 ενδεχομένως να κυκλοφορήσει με το Snapdragon 805 SoC της Qualcomm ενώ ένα από τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναμένεται να ενσωματώνει είναι ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου, η Samsung έχει ανακοινώσει μια διαφορετική παρουσίαση στην οποία αναμένεται να γνωστοποιήσει τα σχέδια της για την πλατφόρμα του Tizen, παράλληλα με την επίδειξη των πρώτων μοντέλων. Η ομάδα του Insomnia θα βρίσκεται φυσικά και στις δύο παρουσιάσεις για να σας μεταφέρει όλες τις ανακοινώσεις.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…