Newsroom

Newsroom

Ανακαλύψτε την προσωπικότητά σας μέσα από την αρχιτεκτονική!

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα σε σχέση με σεμινάρια και διαλέξεις περί αρχιτεκτονικής, διακόσμησης κ.λπ.! Σε ένα πολυτελές και ζεστό…

faymaria

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα σε σχέση με σεμινάρια και διαλέξεις περί αρχιτεκτονικής, διακόσμησης κ.λπ.!

Σε ένα πολυτελές και ζεστό περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι, κι ενώ απολαμβάνετε τον καφέ σας, οι αρχιτέκτονες Μαρία Ντούμα και Φαίη Μητρούδη («Opsisarchitects»), σας καλούν μέσα από ένα πρωτότυπο και βιωματικό σεμινάριο– συνεδρία, να ανακαλύψετε το στυλ σας, αλλά κι άλλες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Η σχέση αρχιτεκτονικής και ψυχολογίας αποδίδεται με ένα πολύ πρωτοποριακό τρόπο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι εμπνευσμένη από τη διαδραστική μέθοδο διδασκαλίας της σχολής «Parsons, The New School for Design», στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για μια καθαρά προσωπική εμπειρία, καθώς τα γκρουπ είναι ολιγομελή (5-10 άτομα) κι εκτός από τις εισηγήσεις των αρχιτεκτόνων διασκεδάζετε μέσα από μια σειρά παιχνιδιών, συζητήσεων και ψυχολογικών τεστ . Έτσι αντιλαμβάνεστε πώς μπορείτε να δημιουργείτε γύρω σας ένα περιβάλλον που θα σας ταιριάζει και θα σας χαλαρώνει.

Στο τέλος του σεμιναρίου, το οποίο ολοκληρώνεται σε δύο τρίωρες συναντήσεις, θα παραλάβετε έναν προσωπικό οδηγό χρωμάτων και διακόσμησης, αλλά κι ένα κολάζ από φωτογραφίες ενός δικού σας χώρου που σας προβληματίζει, όπου με σαφή τρόπο θα σας παρουσιάζονται από τις αρχιτέκτονες οικονομικές ιδέες και προτάσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα.

Οι συνεδρίες ξεκινούν την προσεχή Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στο γραφείο– «showroom» των «Opsisarchitects» στο Κεφαλάρι.

Ο πρώτος κύκλος συνεδριών έχει κλείσει, οπότε εάν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 6946077071, 6945293755 ή να στείλετε email ([email protected]) και θα ενημερωθείτε άμεσα για την επόμενη διαθέσιμη συνεδρία.

Η ιστοσελίδα που μπορείτε να επισκεφθείτε για περισσότερες πληροφορίες είναι www.opsisarchitects.gr

ZAAA=

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…