Newsroom

Newsroom

«Ανακάλυψε» το πρόβλημα ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο – «Ήταν κοντός ο σερβιτόρος» (video)

Προκλητική η στάση και οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη

image 2

Ο ιδιοκτήτης του πολυσυζητημένου beach bar στη Ρόδο έκανε χθες την εμφάνιση του σε τηλεοπτική εκπομπή για να εξηγήσει τα ανεξήγητα, παρουσιάζοντας  μια νέα οπτική για το περιστατικό με το σερβιτόρο που έκανε «κατάδυση» για να σερβίρει τους λουόμενους στις παραθαλάσσιες ξαπλώστρες. Η απάντηση που έδωσε μάλλον δεν ήταν και πολύ πειστική καθώς προσπάθησε να κάνει μια ανάλυση για τη στάθμη της θάλασσας αλλά και για την ανατομία του σερβιτόρου.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εμείς δεν βάλαμε με το ζόρι τον εργαζόμενο να πάει μέσα στη θάλασσα. Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός. Πήγε από μόνος του για να πάρει τα τυχερά», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Aσφαλώς έδωσε και μια απάντηση για την παράνομη κατασκευή λέγοντας πως οι ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα τοποθετήθηκαν επειδή «η παραλία δεν είναι εμπορική».

Ο ιδιοκτήτης του beach bar δεν σταμάτησε εκεί Έχουμε ειδικές καρδιές που βάζουμε πάνω τα ποτά. Πήγε από άλλη πλευρά και όχι από αυτή που έπρεπε να πάει. Είναι στο μάτι του καθενός πώς βλέπει αυτό που κάνουμε εμείς, που βάζουμε τις ξαπλώστρες στη θάλασσα. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, γιατί η παραλία δεν έχει κόσμο. Μπας και έρθει κάποιος και κάτσει. Δεν είναι «εμπορική» παραλία εδώ»
Ωστόσο η εξήγηση αυτή δεν φαίνεται να έχει κάποια βάση ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος εικόνες που έρχονται από το ίδιο μαγαζί το καλοκαίρι του 2020. Εκείνη την περίοδο είχε προγραμματίσtει εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου η οποία αναβλήθηκε για μια άλλη παράνομη κατασκευή πλωτής εξέδρας. Εμφάνιση έχει πραγματοποιήσει και ο Νίκος Οικονομόπουλος ενώ και η διάσημη influencer, Ιωάννα Τούνη το είχε προτιμήσει για τις διακοπές της.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…